"Lägerskola"

Har haft det jätte bra på lägerskolan (som dom kallar det)! Tilda stack tyvär hem vid halv 7 för hon skulle åka till mellby där hon inatt begas dig till Mallorca! En aning avis här ja, men tillbaka till lägerskolan. Vi gick ju som sagt i 3 timmar och ont i fötterna hade man när vi kom fram! När alla hade tagit sina väskor o.s.v var det dags att sätta upp alla tält och sen blev det tags för brännboll och femkamp. Vid halv tio var det dags för spökrunda, först berättade en av våra lärare en spökhistoria (cornelia skrek undertiden, hahah) och sen var det dags att gå, jag gick med Cornelia, Ayla, Axel M och Axel W, kuligt men läskigt!! Här nedanför kommer några bilder från dagen igår!
Madde, Jag, Nellie
Ellinor
Jag
Ellinor
Filip
Jag, Tilda, Cornelia
Jag, Tilda, Cornelia

~ Tidsinställt ~

Ungefär vid 12 gick alla 7:or och 8:or till ett campingställe där vi ska sova inatt. Vi ska gå 12 kilometer dit och sen på fredag blir det ju 12 kilometer tillbaka, kul.. eller inte. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra men lärarna sa att det blir några aktiviteter och nån spökrunda typ. Imorgon när vi har kommit tillbaka ska Cornelia följa med mig hem och nån gång på eftermiddagen ska vi till vårdcentralen för hon ska ta bort sina stygn i benet så då ska jag följa med, läääskigt!! Aja, har inte så mycket mer att säga nu.. eller jo, just det ja! Kameran följer självklart med imorgon så det blir många bilder ute på fredag! :D 

Campa

Tänkte skriva ett tidsinställt inlägg som kommer upp imorgon för jag hinner inte blogga imon då vi ska campa med klassen. Men det skadar väl inte att få upp ett inlägg imon ändå så jag skriva det nu hade jag tänkt och efter det måste jag packa och sen blir det sova som gäller men vi hörs på riktigt på fredag :) KRAM! 
 

BLOGGBYTE

Följ min älskade sötnos för hon är bara för grym! Josefins blogg handlar om hennes liv tillsammans med massor utav kompisar och annat skojjigt! Ni hittar hennes blogg HÄR!

LOVE FOR YOU ♥



Beda + träning! :D

Sitter hemma hos Beda nu och ska strax byta om till träningen, innan dess går vi till vårdcentralen för jag ska spruta :/ aja, vi hörs!


håltimme med ayla! :D


dagen! ;)

 
Träningen idag gick faktiskt sjukt bra, körde på tumblingen och sen friståendet som var nytt för denna termin. Pappa hämtade mig vi sju och sen åkte vi hen och käkade, jag duschade och nu sitter jag och kollar på tv. Imorgon har jag sovmorgon men sticker ändå till skolan vanlig tid så pappa kan köra mig. Vet inte vad jag ska skriva nu men vi hörs imorgon! :)

föööööönster!

Sitter här nu på lunchrasten med Tilda i fönstret och matten börjar tjugo över tolv tror jag. Slutar vid tre tiden och då sticker jag hem lite snabbt och sen blir det att träffa Beda innan träningen, gött! Efter träningen sticker jag hem till pappa och är där till onsdag. Har inget att skriva nu och inga bilder häller.., bloggar mer efter träningen ikväll! 
KRAM! ♥

Du är allt - Sonja Aldén

Du får mig att minnas ♥

massa nytt!

På nått sätt känner jag att bloggningen inte har varit på topp denna veckan, skolan har börjat, betygen kommer, massa nya lärare, nya klasskompisar och allt annat.. man behöver nog vänja sig in i det lite! 

I fredags följde Cornelia med mig hem från skolan och sov här till igår (lördag), vi gick runt i byn lite, jag hade gymnastikuppvisning (älnhultsdagarna) o.s.v. På kvällen var vi på Diggilo, tyvärr inte med varan men vi träffades i pauserna där. Jag var där med Axel och hans familj och själv tyckte jag att Diggilo var ganska bra! Och nu är det söndag, kom hem från mormor och morfar för en stund sen. Jag och mamma var där och åt och efter maten färgade mamma mitt hår så nu är jag brunett :) Jag blev suuuper nöjd med resultatet! 
(mobil bild) 

bästa!

ä
Har ingen ork att blogga nu, Cornelia ska dova här inatt, roligt!

skype

Skype hära med Jesper, Ebba och Ayla!
Suuuper trevligt! ;)

Dinner (a'


school day

Skolan började som vanligt kvart över åtta, gick och mötte Tilda vid bussen och sen stack vi till idrotten. Hade håltimme efter det i typ 2 timmar, chill! Sen var det språkval och bild så det var en lugn dag idag ändå. På håltimmen gick jag och Tilda hem till hennes syrra, satte på tvn och hade "daim-kalas", väldigt mumsigt :) 
(mobil bild) 

rain

Slutade skolan vid halv fyra tiden och det har regnat nästan hela dagen, så trist!
Nu ikväll har jag inte gjort så mycket snackat med Cornelia om helgen, pratat med Amanda om lite allt möjligt och typ bara chillat. Imorgon beger jag mig direkt till Haganäs där vi ska ha idrott (i skolan alltså) och vi slutar vid två tiden tror jag, hehe.. Har inte riktigt lärt mig schemat ännu ;) Nu ska jag inte sitta här mer och babbla utan jag ska gå och se om de finns nått i kylskåpet att äta så vi hörs imon! 

I skolan

Sitter nu i skolan med Tilda och väntar på att svenska lektinonen ska börja. Har precis haft en seg SO lektion. Vet inte vad jag ska skriva + att jag har inga bilder på denna dator så kan inte blogga med bilder i skolan än så länge.. :( vi hörs! 

skoldagen :)

Skolan idag gick också bra, först var vi på älmekulla där vi spelade massa olika sortes brännboll och sen gick vi och åt. Därefter var det slöjd och sen språkval. Kom hem vid ungefär tjugo över två vid halv tre ringde Cornelia och berättade hur det hade gått med hennes operarion och sammtidigt frågade hon om jag ville träffa henne en stund och svaret var såklart ett tydligt JA! Hon stack hem för ca tio minuter sen och nu vet jag inte vad jag ska göra men hittar väl på nått, vi hörs imon! (uppdateringen är inte så bra på när jag inte har nån laddare till skoldatorn som jag kommer få imon så jag kan blogga i skolan med!

gymnastics in my ♥

+ blev ingen bild nu.. :( 
Vid tjugo över tre gick jag och mötte Beda och sen gick vi hem till henne där vi åt lite mackor och chokladboll, mums! :D Sen bytte vi om till träningskläder och vid tio i fem fick vi skjuts till träningen och jag kom hem vid sju-tiden. Duschade, åt och nu sitter jag här med datorn i knät. Vi hörs imon! ♥

new photography


skola igen

Ja, då har man klarat av ca fyra och en halv timme i skolan efter lite mer än två månader. Det var kul att äntligen få träffa Tilda som har varit sjukt saknad och även Cornelia som jag inte har träffat på hela sommaren! När jag kom till skolan kom Cornelia fram till mig och gav mig ett armband som hon hade köpt i Grekland där hon var förra veckan, så gullig är hon! 

soooola nästa!

 
+ I ♥ CANON
Om en stund sticker jag hem till pappa för att hämta min efterlängtade mobil och sen går jag ut i trädgården med en bok och en solstol för solen är ju framme så man får ju passa på att sola lite till nu sista dagen på sommarlovet, imon börjar ju skolan! Kan inte fatta att det redan har gått ett helt sommarlov.. 

Växjö

Har varit i växjö halva dagen och shoppat och efter det åkte jag hem till pappa en sväng för att träffa farmor och farfar som var på besök och där glömde jag givetvis min mobil som jag är en aning beroende av, men aja! :( & det är därför jag inte har bloggat nått idag. Jag köpte en del i växjö som jag tänkte visa här nedanför!
turkos klänning med kryss som detalj i ryggen
röd-lila linne med mönster som detalj i ryggen
rosa klänning, ser lika dan ut på båda sidor
två träningslinnen, ett randigt och ett turkost
 

Smilla ♥

+ bilderna jag fotade idag
Kom hem till mamma vad lunch tid och då bestämmde jag mig för att fota Smilla och sen har jag inte gjort så mycket än att sitta vid datorn. Mamma kom hem för en halvtimme sen nu vet jag inte vad jag ska göra. 

Snäll kompis!

+ där har vi henne från ett halvår tillbaka! ;)
Har ju som sagt varit med Ayla idag och vi gjorde väl igentligen inte jätte mycket men det var kul i alla fall. Har precis varit och handlat med pappa på Maxi och nu sitter jag här (i soffan som vanligt) med datorn i knät och tänkte ta och sätta igång The sims spelet! :) Bloggar mer senare idag!
 

Ikea snart

Om ca en timme går jag ner till Ikea för att hämta lite saker som mamma har med sig och efter det går jag hem igen, äter lite mat och sen kommer Ayla! Hon skrev nyss att det var ETT år sedan vi lärde känna varan och det är ju lite coolt att vi ska träffas idag också! ;) Vid halv två går vi hem till henne och är där till jag sticker hem vid halv sju tiden typ. 

- Underbar dag!

Har haft en underbar dag med Kajsa, har inte träffat henne på jätte länge så det var kul att äntligen träffas! :) 
Vi fotade nästan hela dagen och ni har ju redan sett resultatet av några bilder! Här kommer några till (naturbilder) 

Kajsa & Elina ♥


Snart kommer..

.. KAJSA! :D 
Om bara några minuter kommer Kajsa hit, ska bli skjut kul att få träffa henne efter såhär långt tid! Vi ska fota en hel del så det blir nog väldigt mycket foton som kommer ut här på bloggen sen. Bloggar mer senare! 

Ny header

Kände för att byta header (igen), får se om detta blir en tillfällig eller inte :) 

kärlek. ♥

Beda cyklade hem för snart en timme sen och nu har jag precis ätit. Tänkte faktiskt att jag skulle sätta mig och spela lite The Sims 3 som jag inte gjort på ett tag. Vid klockan åtta ska jag sätta mig vid tvn och kolla på sista avsnittet av Allsång på Skansen! :) 
Får se om jag bloggar mer ikväll annars hörs vi imorgon, kram! ♥
 

Beda! ♥

Sitter på altanen med Beda och har precis gjort i ordning hennes blogg :) (kolla den HÄR) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu men kommer nog på nått snart. Bloggar mer senare idag så vi hörs då! 

emma & elina ♥

+ Bilder från dagen!
Har haft en super mysig eftermiddag med Emma. Vi möttes halv tre och då gick vi direkt ner till sjön, stranden och dom härliga bryggorna. Där köpte vi varsin glass och satte oss på en sten och åt den, jag tog en "Twister" för var så himla sugen på en isglass i sommarvärmen. Efter det fotade vi där och även på vägen hem. Sen när vi kom hem till Emma chillade vi lite och spelade kort tills jag stack hem vid halv sju tiden :) 
UNDERBART! ♥ Tack för dagen söta emma! 

fototips?

Jag undrar om någon har något fototips eller nån bra hemsida/blogg där man kan få inspiration? Kommentera med en länk i så fall! :)
 

Sitter hemma i soffan som vanligt och tänkte snart gå ut och fota lite, vid 12 tiden kommer pappa hem så sticker vi och äter nånstanns och sen vid 14 tiden tror jag de blir så ska jag gå och möta Emma och då ska vi ut på fotorunda nån stanns i denna lilla byn som jag bor i.. Har inte mycket mer att säga nu men vi hörs senare! :) 
 

rubrik

Hejsvejs, kom hem till pappa i förmiddags och då började jag jbaka Cup Cakes och efter det har jag möblerat om mitt rum hela dagen och är nu äntligen klar och det är därför jag inte har bloggar nått idag :( Tänkte snart gå och sätta mig i soffan och kolla på tv, får se vad det är för nått ikväll. Blää, vet inte vad jag ska skriva, någon som har nån idé? (a' 
Vi hörs imon! :) 

klubba! :D

Sitter HEMMA i soffan och äter klubba framför tvn med datorn i knät, livet de jah! Har inte ett dugg att göra nu ikväll än att bara sitta och lata mig. Orkade inte packa upp allt från stugan så får väl göra det imorgon innan jag sticker hem till pappa i en vecka. 

- lördag

Har varit ute i stan hela förmiddagen och nu har jag precis ätit lite, ska snart träffa Linnéa.. vi ska nog ta ett dopp i vattnet och hoppa lite kanske? Vi ska nog också spela lite kort som vi brukar nörda när vi träffas, haha. Nu smsar hon att vi kan träffas så ska gå och möta henne! :) Bloggar mer ikväll när jag har kommit hem, tjingeling! 
 
(ingen bild nu)

Hälleviks Havsbad

Bild från badet, sämst kvallite..googlebild
Har inte hunnit blogga nånting idag för har varit med Jennifer hela dagen och sen vid fyra tiden åkte vi till Hälleviks Havsbad och var där i ca. två timmar. När vi sen kom hem åt jag kvällsmat och sen gick jag och mamma till några kompisar för vi skulle ge dom en present för deras stuga och där blev vi sittande i två och en halv timme. Och nu är jag hemma igen! :) 
Bloggar mer imorgon så vi hörs då..

NY DESIGN, tryck F5

FÖRE
EFTER

trött :/

Har inte gjort så mycket ikväll, varit med Jennifer, försökt fixa en ny design som jag alldrig blir nöjd med och sen inte mycket mer. Fick ett sms från Cornelia för en stundsen och fick nu veta att hon var på flygplatsen och att hon lyfter imon då hon ska åka till Grekland, så sjukt avensjuk är jag. Hade gärna hoppat ner i en resväska så jag kunnat följa med! :) 
Aja, ska nog snart gå och lägga mig trotts att klockan bara är 10+ men som det står i rubriken är jag jätte trött! :/ 
Bloggar mer imorgon! :) 

Glassbåten

Innan i eftermiddag stack jag och mamma ner till Glassbåten i stan och käkade glass så klart, haha. När vi sen var påväg till bilen kom värsta stora ösregnet, haglet och åskar, såg även en blixt. Har lust att göra en ny design IGEN så ska nog börja på det lite smått men jag låser inte denna bloggen.. 

me


Jobb :c

Har hjälpt mormor och morfar att jobba hela dagen i trädgården och är nu äntligen klar. Jag har typ räfsat, klippt en buske och lite sånt där. Vet inte vad jag ska hitta på idag men blir nog bara att chilla i soffan och spela lite kort kanske? 
Canon EF 50mm 1:1.8 ll

hästar

Canon EF 50mm 1:1.8 ll

Gose ♥

Canon EF 50mm 1:1.8 ll

Var inne i stan en sväng innan idag men köpte inget. Sen har jag mästa bara fotograferat och fick denna fina bild på min lilla gose, Smilla! ♥
Nu sitter jag på altanen och väntar på ett Amanda ska komma medans resten av familjen är och fikar inne hos grannen för att hon har fyllt år.  

L O V E

Canon EF 50mm 1:1.8 ll

Kristianstad! :D

Har varit i Kristianstad hela dagen och nu är jag hemma! Fick ÄNTLIGEN med mig ett objektiv hem som jag här blivit helt kär i, Canon EF 50mm 1:1.8 ll, :) 

kvällspromenad

+ en bild från några veckor sen
Var ute för en stund sen med Mormor och Jennifer, vi cyklade till Lugneudden och där fotade jag en del. Blev ganska bra bilder faktiskt (på den fina solnedgången men kom tyvär lite för sent). Jag ska försöka få upp bilderna här på bloggen i veckan (är i stugan igen) annars blir det nog på söndag. Tänkte snart gå och lägga mig och fortsätta läsa i min bok. 
 

Absolute Summer Hits 2102

Som det står i rubriken så håller jag nu på att lägga in alla låtar till mobilen från denna skivan. Behövde lite nya låtar så man kan variera sig :) 
Blev en liten bil.. :/
 

frida&elina

Här får ni en del bilder sen när jag var med frida, hoppas dom var värt att vänta på! :) 
 

tråk

Har ingenting att blogga om igentligen så vet inte vrf jag bloggar just nu? Aja i alla fall, nu sitter jag och väntar på att Jennifer ska smsa tillbaka så att vi kan träffas och senare cykla ner till kiosken och köpa lite godis, mums! Bilderna funkar inte idag häller och lägga upp men nu får väl helt enkelt vänta några dagar till. Bloggar nog mer ikväll, hejsvejs så länge! :) 
(tråkigt när det inte är någon bild i inlägget)

HJÄLP!

 
Blev väldigt många inlägg nu på en och samma gång ;)

SVAR PÅ FRÅGESTUND

CORNELIA
men hur bra tycker du att din kamera är? 1-10?
Jag tycker min kamera är en bra nybörjakamera så jag ger 7 :)

LISA
Vem är du kär i?
Jag är inte kär i någon just nu ..

Har du någon vän som börjar på A eller B som du är riktigt bra vän med?
A: Axel
B: Beda

INGET
Vilka vänner vill du leva livet ut med och vilka litar du på till 100%? du får välja 10 stycken!
Oj, 10 stycken.. hehe
Cornelia Wallden, Tilda Nilsson, Beda Palmqvist, Kajsa Svensson, Moa Dahlberg, Frida Martinsson, Moa Svensson, Madde Salblad. Kan inte komma på några just nu bara såhär.. :p (blev 8 st)

MADDE
Hur mycket ÄÄÄÄÄLSKAR du mig!?
Haha, madde! Jag ÄÄÄÄÄLSKAR dig mycket!! ♥

EMMA
Favoritfärg?
Grön & Rosa

Bästa fototips?
ojj, det var en svår fråga.. kan inte komma på nått just

Favoritfilm?
The last song

Favoritartist?
Har många olika, ingen speciell

Bästa klädesbutik?
GinaTricot

Cola/Fanta?
Cola

Chips/Godis
Beror på

Vilket blir ditt nästa kameraköp?
Batterigrep och objektiv-50mm

Vad får du inspiration ifrån?
Jag kollar ganska många olika bloggar så jag får nog lite från varje :)

Kan du göra videoinlägg någon gång ibland?
Absolut, jag måste bara komma på nått att prata om, haha.
(har ni något förslag? & kommer ni kolla på dom om jag gör det?)

Tränar du något?
Gymnastik

Vad har du på dig en vanlig skoldag?
Oftast har jag tighst, linne och en korta - annars blir det jeans och en tröja

Bada i havet/Sola?
Svårt att bestämma sig men tar nog sola

Blogg.se/Devote.se
Blogg.se är ju en mer avanserad sida där man man göra betydligt mer (Y)
Devote.se är en mer nybörjar sida om man kan säga så, har ju testat på båda 2 men tycker ändå att blogg.se är bättre

 

Hoppas ni gillade att jag hade en frågestund och nu hoppas jag på att få många förslag om vad jag kan videoblogga med! :) 

Känner att det blev ett väldigt tråkigt svars inlägg där det inte var några bilder men för att ni skulle slippa vänta längre fick det bli såhär..

 


dåligt med bilder i arkivet

Efter en lång dag med kompisar, badande, hoppande, läsande och ätande, hehe.. så är jag nu trött! Som vanligt har jag inte nått att skirva nu häller, eller jo.. jag tänkte svara på frågestunden nu efter detta inlägget men det blir nog inte så avanserat.. (blir inget videoinlägg), inte med massa bilder o.s.v.
(vet inte om jag har visat denna bilden innan?)
 

ipad

Hejhej, sitter ni i sängen bredvid Jennifer och ska snart sticka hem. Lånade deras IPad lite som jag snabbt blir förälska, hihi! Jaja, nu ska gå hem, tjingeling! 
(försökte få in en bild men värkar inte fungera!) 

du är allt! ♥

+ bild från i helgen
Hej på er! 
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg här innan jag går iväg till en kompis. Dagen idag har inte varit någon speciell precis, varit och handlat lite med mamma sen stack vi ner till standen en sväng och badade, jätte varmt var det :) Och snart går jag iväg till Jennifer, hoppas vi kan bada lite också för är sjukt varm nu så längtan efter bad är ingen tvekan! Har inte mycket mer att säga nu häller så vi hörs väl imorgon (om jag inte hinner blogga mer idag)! Pusshej! ♥

RSS 2.0