NY BLOGG

Har bestämmt mig för att sluta blogg och bara ha en fotoblogg. För att komma till min fotoblogg klickar du HÄR!

Bloggen heter http://elinafilippa.blogg.se

fotoblogg?

funderar på att göra denna bloggen till en fotoblogg eller skapa en helt ny och börja om på nytt. 
har ingen blogglust längre eller nått & vet inte vad jag ska skriva osv men har inte riktigt bestämmt mig ännu så vi får se. 
vad tycker ni? 
 

hipphipphuraaaa!!

nu är din fjortistid över för idag blir du byxmyndig istället! 🎁🎈🎉 grattis på födelsedagen världens bästa get, jag älskar dig så obeskrivligt mycket!
min ängel, min hjälte, min livsglädje, mitt allt! ❤ WILMA OLSSON


lånedator

Nu har jag äntligen fått en annan lånedator. Fick en för typ 2 veckor sen som var jätte liten och funkade inte särskillt bra häller så nu fick jag en annan större istället. Mamma kommer hem runt halv 7 tror jag så är hemma själv till dess. Ska plugga på svenska provet som är till imon där jag inte fattar någonting.
mini london stad 
 

Risifrutti + plugg

Sitter och pluggar med en risifrutti i handen, typ det bästa som finns. Om lite mer än en halvtimme går jag till bussen & sen blir det träning som vanligt, super kul!


Håltimme!

Sitter i korridoren och har håltimme nu. Andra halvan av klassen har slöjd så då har vi håltimme. Efter skolan blir det plugg och sen träning. 

första träff

Kom hem för typ en timme sen efter att ha varit i kyrkan några timmar. Det var en förstaträff med konfirmartionsgruppen! Hoppas detta blir spännande!


information

bloggen är lik Kajsa Svensson men det är för att det är hon som har gjort den till mig, det var hon som gjorde headern & designen!
det var hon som valde att göra den lika dan så sluta klaga & att skriva det anonymt är bara fegt!


Eurovision song contest 2013

Nu laddar jag inför Eurovision som börjar om typ en halvtimme fast det är typ något försnack & sånt först!
Vid 23.00 kommer min blogg synas i "syns skylten" på blogg.se så hoppas på några fler följare kanske?
Jag bloggar förhoppningsvis mer under Eurovision också så kolla in då med!


sommar

28 grader varmt ute i maj, helt sjukt men underbart! Tyvärr bor jag ju då i en lägenhet & kan inte gå ut & sola på gräsmattan! Men iaf har jag varit i byn & kollat lite idag men köpte inget speciellt för sparar det till vi ska iväg med klassen istället om typ 2 veckor!
Bloggar mer senare!


myskväll med mammi


sommarkänsla

26 grader ute idag, måste vara sommar på riktigt nu? 
Iallafall, skoldagen var sådär, det var inte så kul menmen. Ska snart hoppa in i duschen och sen städa mitt rum eller göra nått för jag är ganska rastlös. 
åh saknar

NY DESIGN

Nu är den nya designen uppe på bloggen och om ni inte ser den får ni trycka för F5. Kajsa har hjälpt mig med den så är super glad för det, tycker den blev jätte fin! ♥

pictures

Sitter hemma i sänge och har solar sen jag kom hem idag, så himla fint väder har det varit! 
Vet inte vad jag ska skriva här för det har inte hänt något kul alls men ska se om jag kan fixa klart det sista på designen idag om inte Kajsa hinner eller så tar vi det en annan dag, vi hörs! 

Kamera till försäljning

Sådär ja, nu har jag lagt ut min kamera till försäljning på blocket. Jag har bestämmt mig för att köpa en Canon eos 600d istället för att få en mer avancerad. Om någon är intresserad att köpa min Canon eos 1100d får ni gärna maila, smsa eller skriva på fb! 
HÄR har ni annonsen på blocket! 
 

♥♥♥


blablabla

Har precis kommit hem från ayla där vi har fotat en hel del för jag behövde verkligen bilder till min nya design. Tyvärr har jag inga ideer på hur någon ska se ut osv så kajsa har lovat mig att hjälpa till! 
Nu ska jag fixa bilderna & redigera dom osv så får vi se när den nya designen kommer ut! 

FRÅGESTUND

Nu tänkte jag dra igång med en frågestund som avslutas måndagen den 20/5 alltså om en vecka. 
Svarar på alla frågor som inte är allt för personliga/känsliga! 

Vill bara säg att designen är inte alls som den ska just nu men den får vara så sålänge tills jag har fixat en ny, detta är bara en tillfällig som jag hade allra först! 

design

caos! 

igen..

Jag har tröttnat på min design nu (igen) så tänkte börja på en ny lite smått nu, får se när jag är klar med dom om jag kanske hinner klart allt till idag eller om de blir någonannan dag i veckan. Det har inte blivit så mycket "kamerabilder" nu den senaste veckan för min dator är på lagning och min "privata" funkar typ inte så har ingenstanns att redigera dom eller nått så därför har jag fått använda mig av mobilen istället.
Har inte mycket mer att säga nu med vi hörs! 

hälleviksrundan

 

hemfärd

Nu sitter jag i bilden påväg hem från stugan med en påse nonstop i handen, mums! När jag kommer hem ska jag väl kolla igenom lite läxor osv sen kolla på tv skulle jag tro. Ska försöka lägga upp bilderna från hälleviksrundan nu ikväll annars kommer dom någon gång i veckan!


mot stan!


stugan

Jag kom till stugan vid halv 12 ungefär & sen dess har jag nästan bara solat!
Ikväll ska jag & mamma cykla till "lugneudden" som det kallas & ta lite bilder fall det är fin solnedgång!


blablabla

Sista skoldagen idag nu innan långhelg så nu är vi lediga i 5 dagar, gött!
Nu sitter jag hemma i soffan och glor på tv, har inget annat för mig faktiskt. Om ca en halvtimme tar jag bussen ut till Ikea och möter upp mamma så ska vi äta där och handla lite nytt. Ska hem en runda till pappa också och hämta min bikini för imon sticker jag till stugan och hoppas på att kunna bättra på brännan ännu mer. Tror jag ska träffa Stina där någon dag också & kanske Kajsa, var grymt längesen jag träffade dom nu så hoppas att det går, hehe! Nu ska jag sluta babbla om allt & inget så hörs vi senare eller imorgon!
hamster face 
 

MY LOVE


Min fina beda!

Fick en kommentar där det var en tjej som önskade att få se en bild på Beda så här uppe har ni henne! 
Min fina vän! ♥

tralalala

Just nu är jag hemma hos Beda & ska snart gå till bussen för att åka till träningen. Hela mitt ansikte har svullnat upp för det var något jag inte tålde som jag åt så nu säger mina kompisar att jag ser ut som en hamster, kul..!


L O V E ❤


första hoppen på studsmattan


premiär

Igår kväll satte jag upp min studsmatta som jag längtat efter hahah, så jag har hoppat en del! Tidigare idag åkte vi till Ekohallen och där köpte jag lite tillbehör till smink osv sen åkte vi in till stan där jag köpte en blommig T-shirt och ett par leopardmönstrade tights! När vi kom hem tog jag på mig bikini & ta mig i solen! Har faktiskt blivit lite röd i ansiktet så det är gött!


Stugan

Nu sitter jag i bilden påväg till stugan och ska vara där över helgen. Har med mig kameran också så det kommer bilder nästa vecka! Har inte med mig datorn så det får bli mobilbloggning!


GRATTIS!!!!

GRATTIS ÄLSKADE KUSIN PÅ DIN 4 ÅRS-DAG!!! ♥

sooooool

Gosar med mitt hjärta i solen med en B&J i handen, bäst!
Det är ju min namnsdag idag så jag fick en B&J av mammi, så gott!


hos ayla

Nu är jag hemma hos Ayla & har precis ätit här! Några kompisar till hennes familj skulle hit så då bjöd Ayla hit mig med, hihi! Om typ en kvart eller nått ska jag cykla hem & hoppas verkligen på att mamma har köpt Ben & Jerry's till mig för imorgon har jag namnsdag och så skulle jag få den, hehe!


första maj

Idag är det 1 maj som nog alla redan vet & jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Har inget bestämt iaf. Kanske sticker jag ut på en fotorunda eller nått sånt, vi får se!


RSS 2.0