Gott nytt år!


Några personer som ska hyllas extra mycket!

Tilda Nilsson - bästavän, delar våra tankar med varan. Kämpar oss igenom allt tillsammans!


Moa Svensson - Vännen som alltid finns där för en. Som får en att kämpa vidare och inte bara stanna där man är.


Madde Salblad - Berättar allt för varan. Vi är lika, våra tankar är lika, vårt sätt att se på saker är lika, allt är likt!


Cornelia Wallden - Precis som en syster. Tjafsar lite ibland men det är sånt systrar gör. Hon förstår mig och har varit med enda från början!

 

 


Lägg till mig på:

Snapchat - elinajohannsson
Instagram - elinajohannsson
Kik - elinajohannsson


Dagen med Emma i bilder!


Dec. 30, 2012

Vaknade för typ en timme sen och har nyss kollat klart på en film. Lite senare ska jag träffa Emma så det blir mys. Hon tar med sig sin kamera så vi kan fota också! Har inte mycket mer att säg nu men vi hörs sen. KRAM!


Musik!


Ingen kamera! :(

Igår när jag var i Växjö lämnade vi också in min kamera för den var ryp sönder så nu har jag ingen. Bilderna får jag ta med min iPhone istället så det kommer inte bli dom bästa men det är i alla fall nått.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3498616/images/2012/pic_50decfb1ddf2b32d1d009029.jpg" class="image">


Inte långt kvar!


Växjö!

Idag har jag varit i Växjö, Cornelia kunde tyvärr inte följa med men dagen blev bra ändå!
Fick med mig hem några saker i alla fall. En ny mössa, en IPHONE (!!!!!) och ett iPhone skal! Asså jag är typ helt kär i den! :DDD


Julen över!

Nu är jag klar med allt julfirande och allt så nu är jag tillbaka och bloggandet vara på topp igen! Min jul har varit underbar, många paket, familjen och släckten! Tänkte lägga ut bilder på vad jag fick men det får bli imorgon. Nu vill jag bara vara hemma och ta det lungt utan att ha något att göra. Imorgon ska jag förmodligen träffa Cornelia och vi sticker till växjö eller Kristianstad och shoppar lite nu när det är mellandagsrean, hihi! Förhoppningsvis följer det med mig nått hem. Nu ska jag sluta babbla och mysa med Smillis istället! ♥
 

trött

Latar mig nu i soffan hos farmor och farfar efter att ha ätit resterna från.julbordet igår och även varit på busfabriken som var sjukt kul. Var där med kusinerna så dom körde slut på mig. Hoppborgar, studsmattor, klättervägar, rutschkanor, bollhav osv! Grymt kul var det iallafall!

Dec. 24, 2012





hehe, sämst och konstigast bilder men jag önskar er en god jul!


GOD JUL!


rubriker..

Jag hade tänkt att göra massa tidsinställda inlägg nu dom närmaste 3 dagarna men jag inser nu att jag borde gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen. Jag kommer inte ta med mig min dator till farmor och farfar för jag kommer ändå inte ha tid att sitta vid den när jag har 2 små kusiner som kommer dra i benen på en hela tiden, haha! Jag ska försöka göra så många mobilinlägg som möjligt. Kameran förljer ju såklart med så det kommer blidbomb sen! Ska sätta på en film nu och gå o lägga mig men vi hörs imon, kram! ♥

super glad!

Nu har ja precis öppnat julklapparna från tilda och även kollat på en video hon gjort till mig. Ååh tilda, du är underbar, går inte att beskriva med ord hur glad jag är över att ha dig!! ♥
Super fina saker fick jag, så tack så jätte mycket bästiiis! 
gosiga mössor osv! 

till dig!

en bästavän finns alltid där för en, stöttar en genom det jobbiga, får en att kämpa vidare. skrattar, gråter, busar, (osv) med en. jag pratar om dig som fått mig att må bra igen. det är dig jag har sagt allting till. det är dig jag har gråtit framför, skrattat framför (osv). jag är så sjukt glad över att jag har dig som bästis för utan dig hade jag inte kommit såhär långt. jag hade inte orkar kämpa vidare utan istället stannat där jag var. jag är så tacksam för allt du gjort för mig och ställt upp med. jag älskar dig! ♥

random bilder med tiiiilda!


lockigt!


skynda!

Tilda skulle kommit för en halvtimme sen men dom har fortfarande inte kört från skararp så får nog ta och vänta en timme till eller nått, haha! 
Hoppas dom skyndar sig lite så jag får träffa henne snart! ♥

väntar...

Nu ligger jag i sängen och har fortfarande inte gått upp som jag borde för Tilda kommer om typ 1 timme så det hade ju varit bra om jag var påklädd (inte pjamas) och även ätit frukost men vi får se hur det bli med de.. hehe! När hon kommer hit ska vi byta julklappar och mysa lite så det kommer bilder sen! Kollade nyss Tildas blogg också och där hade hon lagt upp bland annat dessa 2 bilder! 
my girl is the word! 

Our Christmas Tree

 

jul på riktigt!


tjugoförsta december tvåtusentolv

Ligger fortfarande i sänger och orkar inte gå upp, haha! Har ju ändå ingen tid att passa nu ju när det är jullov. Planerna idag är STÄDA STÄDA & STÄDA.. Skulle ju träffas Alice idag men hon har blivit sjuk igen, stackarn! Tänkt också julpynta i mitt rum så man får in den riktiga julkänslan som jag inte har ännu och sen kanske vi klär granen idag. I alla fall kommer det bilder sen. Nu ska jag sluta babbla och ta mig upp ur sängen så jag kan åta frukost för jag är sjuk hungrig nu.. 
Saknar redan min fina vän men hon kommer imon, hihi! ♥

godnatt

nu säger jag godnatt och kryper ner i min gosiga säng, kram! ♥
fläääätor!!

JULLOV!!!

Nu är det äntligen jullov som man har längtat efter så länge. Vi fick våra första betyg så lite nervöst var det. Sprutan togs och det gick bra för jag har en så underbar vän som följde med mig in när jag skulle ta den, TACK TILDA, även om du fick lida lite med mig..! ♥

spruta nu...

..


Min vecka, 51

MÅNDAG: Skola till 20 i 3, läxor.. :/ 
 
TISDAG: Skolan till kvart över 2, shoppa lite med Cornelia ♥
 
ONSDAG: Skola till halv 4, hem och lida av sprutan till dagen efter
 
TORSDAG: "Skolavslutning", dö av sprutan.. :/ JULLOV!!! :D
 
FREDAG: Träffa Alice om hon är frisk (men det hoppas jag på) 
 
LÖRDAG: Packa lite och mys med familjen
 
SÖNDAG: Åka till Helsingborg för att fira jul och träffa efterlängtade kusiner!! ♥ (ååh, har inte träffat dom på ett år!!) 

Julklappar!

Nu har jag äntligen slått in alla julklappar för i år så nu väntar jag bara på julafton ska komma också, hihi! 

Nu sitter jag och lider av att jag ska ta spruta imon. Jag och tilda sitter och säger att vi ska dö tillsammans osv. Jag kommer serri börja gråta imon, hatar sprutor och i med att vi ska ta livmoderhalscancer sprutan också som alla säger att den gör jätte ont så gör ju det inte saken bättre.. USCH!! 
Tilda, jag älskar dig!!! ♥

håltimme!

Vaknade 5 i 8 idag och upptäckte att jag hade försovit mig så fick en aning panik men gick till skolan utan smink och utan att fixa håret, hann inte häller äta frukost så nu är jag grymt hungrig och väntar på att jag och Nellie ska gå och äta. Sen tänkte jag, Nellie och Tilda gå och köpa lite saker till imon, (hemligt..). Skolan slutar halv 4 idag så det är lite segt men nu är det bara film kvar som gäller så det är chill ändå. Min gimp funkar ju igen så nu kommer det komma bilder som vanligt (!!!). Bloggar mer sen när jag kommer hem så vi hörs då, hejsvejs! 
webbcamen funkar inte..

Lunch

Nu har jag, Tilda och Nellie kommit tillbaka från lunchen så vi sitter som vanligt längst bak i klassrummet och chillar lite. Idag var det kebab till lunch så det var sjukt gått, hehe! Efter skolan idag sticker jag och Cornelia ner till byn och köper dom sista julklapparna och kanske ta en fika? Mys i alla fall! ♥

skola!

Kom till skolan tidigt idag för var och mötte Tilda vid bussen! Sen stog vi och pressade städeskan så han skulle bli klar med städandet i klassrummet.. (ingen press.. you know tilda) 
nu börjar vi...

Pepparkakshus!

Här är mitt fina mästerverk av mitt perpparkakshus detta året. Haha, blev inte så himla fint men det är så mysigt att ha ett sånt hur hemma! 

börjar med..

Tänkte börja med att lägga in varje måndag ett inlägg som kommer heta "Min vecka", vad tycker ni om det? :) 

- halsring -

Halsring | Gina Tricot - 99kr
oredigerade bilder...

fuck this..

Sitter i skolan på en hård bänk i korridoren och väntar på att få gå in i klassrummet. Igår upptäckte jag att mitt minneskort har brutits av och jag tror att den biten som är borta sitter i kameran och sen har min gimp slutat fungera så jag kan inte redigera bilder och det stör mig!! Får damp på den skiten! 
Gamla minnen osv.. ♥

mot växjö!

Sitter nu i bilen påväg till växjö för lite julshopping! Blir nog inget bloggande under dagen men bloggar sen när jag kommer hem.



Vinterbilder!


Julbak!

 
Jag och Anna har hållt på att baka julgodis hela dagen och resultatet blev super! Nu måste jag börja packa lite för jag ska hem till mamma idag och sen vid halv 6 tiden sticker vi till några kompisar för att äta och ha det mys. Kommer göra ett tidsinställt tills ikväll men vinterbilder som jag var ute och fotade innan idag när jag tog en paus från bakandet. Vi hörs imon! 

förändring?

                      2008                                                                   2012 (januari)                                             2012 (oktober/november) 
Har förändrats lite.. :p 

äpple


skolbabbel

Sitter nu i skolan bredvid Tilda och chillar. Har precis haft NO och det var faktiskt sjukt kul! Vi skulle vara 2 och 2 till att "bygga" ihop en ficklampa med hjälp av, papper, batteri, lampa, "glasspinne", lim/tejp och sladdar. Jag och Cornelia jobbade tillsammans och lyckades faktiskt grymt bra. Vår lärare berömde oss för det vi hade gjort och sa att det var jätte bra, hihi! Så minst ett C kommer vi få i betyg! Snart börjar svenskan och den blir nog lika tråkig som vanligt! :/ Denna fredagen är den sista fredagen vi går i skola detta året, sjukt! Nu ska jag sluta babbla om ingenting så vi hörs senare men lite vinterbilder också!

Lite småändringar!

Som ni förmodligen ser har jag ändrat profilbild, header och lagt till lite fallande snö här på bloggen! Tyckte att det behövdes med vinter känsla här nu när det snart är jul och fult med snö på marken! :) 
Vad tycker ni? 

gymnastik åter igen!


Wilma & Elina ♥

Efter en grym eftermiddag med mycket skratt och fotografering med Wilma latar jag mig nu framför tvn i myskläder. Vi båda har/går på gymnastik så det är därför en del bilder är "gymnastik-aktiga" ♥

Lucia

13 December idag ju och det innebär lucia. Vid 9 var det dags för att kolla på lucia i vår skola som klass 6 gul och klass 6 orange höll i. Gulligt att dom tappade bort sig i texten också, hihih! På första bilden ser ni Alice och Evelina, gulliga! Kommer ett till inlägg starx där jag kommer visa bilder på Wilma och mig, tagna idag när vi träffades! ♥
 

cornelia & elina


kort skoldag

Dag ska vi igentligen sluta halv fyra men vi slutar istället klockan två för vi har inga lärare till sista lektionen så det är chill. Förhoppningsvis följer Cornelia med mig hem en stund så vi ska ut och fota lite vinterbilder, mys! Nu ska jag och Madde gå och äta lunch men bloggar mer ikväll. 

bäst!

Skolan var väl rätt okej, först no sen matte efter det var de lunch, sen språkval och sist engelska där vi hade glosförhör. Vid halv 3 skulle jag göra omprov som hängde på hela mitt betyg så man kände ju sig inte lite pressad och nervös men jag tror ändå det gick bra för det kändes som de. Efter det stack jag och Nellie ut i byn och skulle köpa lite julklappar så nu har jag en fixad i alla fall, haha! Vet inte riktigt vad jag ska blogga om nu men vi hörs kanske senare annars blir det imon! 
Tjejen på bilden är grymt stark, hon kämpar sig igen allt! 
TILDA DU KLARADE DET, DU ÄR BÄST!!! ♥

plugg.


winter


pepparkaksbak


morgon?

God morgon är kanske fel ord när klockan är 1 men inte för mig. Vaknade vid 10-tiden och har ännu inte gått upp ur sängen, hehe! Lat skulle jag vilja kalla mig själv just nu. Om 15 min åker jag och mamma till mormor och morfar för att äta mat och baka pepparkakor (& jag har fortfarande inte ätit frukost eller gått upp ur sängen) så nu börjar jag få väldigt brottom. Jag tar med mig kameran också så det kommer bilder sen. Bloggar mer i eftermiddag! 
 

mys!


balders!

Igår följde jag ju med Madde hem efter skolan och när vi kom hem fixade vi oss inför balders, snackade en hel del, skrattade, och hade grymt kul! Vid kvart i sju var det dags att åka och hämta Ayla och Cornelia och efter det åkte vi till balders. Där träffade vi Tilda, Hannah och Nellie! Det var litte dött i början för det var inte dom bästa låtarna men sen blev det grymt, jag och Madde stack till killarna då och då också, sjukt kul iallafall! Nu sitter jag hemma och latar mig i soffan med One Picen på! :) KRAM! ♥

snart buss..!

Nu har vi precis haft SO lektion och den var sjuk seg. Typ 2 timmars SO på en fredags eftermidda är inte det bästa i mina ögon. Fast snart börjar mentorstiden och då blir det fika som Madde har bakat. Vid kvart över 2 åker vi bussen hem till Madde och då börjar "förfesten" inför BALDERS!!! Sjukt taggad! 
Tror jag hinner slänga in ett inlägg innan balders börjar + har med mig kameran hem till Madde så det blir mycket bilder som kommer visas senare idag (om jag hinner blogga) och imorgon! 
Ni får ha det bäst! ♥
HAHAH, jag och Cornelia satt och kastade pappersbitar på varan... söt! 

taggad till 1000!

Första lektionen var idrott idag och sen no. Efter det var de lunch och då gick jag o Tilda till Magazinet för att hämta ut baldersbiljetter men det var ingen som öppnade och vi stod i 45 minuter utanför och frös ihjäl lite smått. Sen var det engelska och sist bild. När jag kom hem la jag mig i soffan med en gosig filt, tv på och Smilla i iknät! Nu har jag precis tagit på mig min One Pice och tänkte nu ta och sätta på en film. 
 
Nu taggar vi balders till 1000 imon med gullungen Madde! ♥

gymnastik!


julkänslan!


ååh, rubriker!

Skola till halv 4 sen hem och hämtade kameran, gick ut och fotade lite och nu är jag här. Om en halvtimme sticker jag till Ikea och möter upp mamma för att handla och äta lite där, mys! 
Bild på Smilla! 

Till er killar!

• När hon är rädd, skydda henne.
• När hon tar din favorit tröja låta henne ha den.
• När hon säger att hon älskar dig så menar hon verkligen det
• När hon tar tag i din hand, håll hennes.
• När hon är arg, krama henne hårt.
• När hon säger att hon är ok, TRO INTE PÅ DET!
• När det är hennes födelsedag ring henne klockan 00:00 och säg att du älskar henne.
• Behandla henne som om hon vore allting för dig.
• Prata inte om andra tjejer runt henne.
• Kyss henne i ös regn.
• När hon springer upp till dig gråtandes så är det första du ska säga "Vem ska jag slå älskling ?"
• När hon drar sig undan, dra henne tillbaka.
• När du ser henne gråta, håll om henne och säg inte ett ord.
• När du ser henne gå, smyg bakom henne och krama henne bakifrån.

skoldagen!

Gick och mötte Tilda vid bussen i morse och sen stack vi till skolan. Satt där och chillade sen kom Madde och Frida så då gick jag ut med dom och vi körde snöbollskrig, grymt kul! Sen körde vi det varje rast osv. När skolan var slut hade vi snöbollskrig en typ en halvtimme till och sen följde jag med Madde till tandläkaren, haha! På vägen dit snackade vi lite och även när vi satt där och väntade. ASSÅ SHIT säger jag bara, (duvet madde)!! 
Tänkte gå ut och fota lite i snön men upptäckte nu att det är beckmörkt ute så jag får göra det en annan dag istället, kram! ♥

snöbollskrig

Nu sticker jag ut på snöbollskrig med nästan hela klassen, sjukt kul! 
7:orna mot 9:orna! :D GRYMT!!

Gymnastikuppvisning!

Idag var det ju då gymnastikuppvisning och det var faktiskt inte så nervöst. Fast det gick inte så bra för jag ramlade/snubblade ganska många varv på trampetten för vi hade softmattan och det suger. På airtracken gick det faktiskt bra tycker jag. Vi är ju då terminen slut och vi börjar träna igen vecka 2 så det är 5 veckors uppehåll (tror jag det blir, hehe). Nu sitter jag och pluggar på engelskaglosor som vi har tills imon tyvärr, menmen! Har inte mycket mer att säga nu men vi hörs imon! 
Fick bli en bild på Beda! ♥

New in

SKINNBYXOR - Vero Moda (rea)
KLÄNNING (julafton) - Only, 399 kr

godnatt

Tänkte fixa en liten video och bilder nu ikv men behöver sova nu så jag fixar allt sånt imon istället. Godnatt!

julskyltning




nu sticker jag på julakyltning med alice och evelina!

SNÖÖ

Idag varknade jag vid 10 tiden och kolla facebook och instagram i mobilen och vartenda bild och status handlade om snö så då kollade jag ut genom förstret och det snöade för fullt! Bara under denna natten har det kommit minst 5 cm som ligger kvar på marken, så mysigt! Har precis varit ute med kameran i högsta hugg och fotat lite. Bilderna finns i förra inlägget. Nu ska jag städa mitt rum och även hänga upp lite julpynt, stjärnor, ljusslingor osv! 
bild från göteborg

första advent

Canon eos 1100d | 50mm 1:1.8 ll

jag läser det om och om igen..


malmö!

På morgonen idag tog jag och mamma tåget till Malmö för en shoppingtur, mys! Tåget gick vid 9 tiden och när vi kom fram till Trianglen i Malmö fick vi och shoppade. Jag hittade ett par skinnbyxor och en bh som fick följa med mig hem. Jag har sprungit i vartenda affär känns det som för att hitta en klänning som jag har kollar på länge men det fanns bara i stora storlekar så jag ska köpa den här hemma imorgon. Jag visar bilder på allt imorgon när jag även har fått hem klänningen! 
När vi sen skulle åka hem kom vi med ett tåg som inte gick ändan hem så vi fick sitta och vänta i hässleholm i en timme och sen åka vidare men när vi mästan var framme fick tåget tvärbromsa för det fanns ingen luft där inne längre eller vad dom nu sa. Efter 15 min fick dom igång tåget och vi kom i alla fall hem som tur väl va men det var jätte läskigt. Det luktade brännt i hela tåget och dom sa att det kunde bli strömavbrott och att det skulle bli bäckmörkt i med att det var mörkt ute också. 
När jag kom hem tog jag direkt på mig min One Pice och nu sitter jag med datorn i knät och gosar, hihi! ♥
 

RSS 2.0