FRÅGESTUND

Tänkte dra igång en frågestund igen och hoppas nu på att jag kommer få fler fråger änn förra gången så det blir svar på dom också! :) 
Frågestunden avslutas när jag har fått tillräckligt med frågor så nu är det bara till att fråga på! 
Jag svarar inte på allt för personliga frågon.. 

sista oktober

Idag är det ju den 31 oktober och det betyder Halloween + sista dagen på denna månaden! Längtar faktiskt lite till jul, eller i alla fall när snön börja komma på riktigt och ligger kvar på marken. Gillar inte hösten när det hela tiden regnar, blåsen och man fryser jätte mycket (i alla fall jag).
+ Bild från arkivet -->
 

rubrik.

Sitter hemma nu i soffan och tänkte gå och fixa mig strax. Sen blir det pizza till lunch och efter det sticker jag ner till byn med pappa och fixar lin mobil. Vid halv ett tiden kommer Moa hit och då sticker vi till simhallen och badar, kuligt! :) Bloggar med senare, KRAM!

Tilda ♥


nytt rekord! :D

Igår hade jag rekord på besökare här på bloggen, 84 stycken! Tack så jätte mycket! :D
Andra dagen på höstlovet ska spenderas med Tilda som jag inte har träffat på ett år så det ska bli sjukt kul att äntligen få träffa henne igen. Vet inte riktigt vad vi ska göra men kanske fota lite, vi får se. Vet inte vad jag ska skriva här nu en det kanske kommer upp nått mer inlägg idag annars blir det imon, ha en bra dag allihopa! ♥'
Har inga bilder på pappas dator :(
 

träning nu!

Sticker och tränar nu och tror inte att jag kommer blogga mer idag men vi hörs imon! KRAM! ♥ 
onödigt inlägg + ingen bild

skolfoto + misslyckad dipdye!

Fick hem skolfotona idag så öppnade och kollade, blev inte nöjd med resultaten men tänkte ändå lägga ut dom här, hehe! Kom nyss hem från mormor och morfar där jag har ätit och färgat röd dipdye på mitt hår. Tyvärr så misslyckades jag lite, tror jag tog för lite färg eller nått för den syns inte så väl. Man ser den bara i vissa lägen o.s.v. Vill ni att jag visar en bild på hur det blev ändå? 
Skolfotona -> 
KLASSFOTOT
                                           JAG                                                                       JAG & CORNELIA 

you are amazing ♥


~ dessa rubriker..

Första dagen på höstlovet nu, skönt att få vara ledig en vecka efter massa jobbiga veckor i skolan med massa prov och läxor. Bara ett litet problem.. vaknade vid samma tid idag som jag har gjort varje morgon, tjugo i sju. Jag hade glömt att stänga av larmet på mobilen så den ringde och jag kunde inte somna om igen, typsikt mig haha! 
Nu tänkte jag fixa lite bilder till farmor som jag har lovat henne och efter det bli det att städa och packa för jag ska hem till pappa idag. Bloggar med senare, KRAM! ♥ 

ny jacka

Stannade till i Halmstad när vi var påväg hem från göteborg och så fick jag med mig en ny vinter jacka hem. Super mysig är den! :) 
H&M - 499 kr
Vad tycks?? (a' 

snart vinter nere i småland! :(

Vaknar upp på morgonen av att man fryser och det är kalt i hela huset, rullar upp gardinerna och sen att det ligger massa frost ute på trädgården! Idag fick vi till och med skrapa rutorna när vi skulle åka hem från göteborg. Usch, vill inte att vintern ska börja redan. Det har ju inte hunnit vara någon höst ännu! 

hemfärd!

(bild på moa!)
Nu sitter jag i Moas säng med "lillkusinen" och ska snart börja packa ner mina saker i väskan för sen ska vi åka hem igen. Moa har precis stuckit iväg för att träna (hon tränar också gymnastik). Tänkte snart gå ut och fota lite med Alva så dom bilderna kommer upp senare idag eller imorgon. Nu ska jag inte sitta här och babbla mer utan gå ner och umgås med dom andra. Vi hörs! ♥
 

ååh!

Jag och Moa har suttit och spelat in en videoblogg som jag tänkte visa men det funkade inte att ladda upp den så det får bli en ny i veckan istället! Nu ska vi hitta på nått annat än att inte bara sitta vid datorn så vi hörs imorgon! :) ♥
(ååh, saknar min lilla katt! ♥)

webbcam bilder


GLAD TJEJ HAR HÖÖÖÖSTLOV! :D

(SÄMST BILDER = WEBBCAM BILDER)

Xfactor

Kvällen har gått åt till att städa och packa. Imorgon ca halv nio åker jag till Göteborg för att fira mina kusiner som fyller år. Åker hem på söndag igen så der blir bara en natt där. Uppdateringen kanske inte kommer vara på topp men jag kommer givetvis att kunna blogga från min kusins dator! Nu tänkte jag sätta mig och kolla på Xfactor med chipsskålen i högsta hugg! :D 

bästavän! ♥

Har precis varit ute med Amanda och fotat lite porträtt. Blev väl ganska nöjd med resultaten! :) 
Bloggar med senare! ♥

design

Jag har ändrat designen lite som ni sen (och om ni inte ser det så kan ni trycka F5) för jag kände att jag ville ha en mer höst och det känns som att jag har lyckats? 
Vad tycker ni??

Frida&Elina ♥


Fotorunda!

Efter skolan idag följde Amanda med mig hem en sväng för att vänta på sin syster som hade utväcklingssamtal. När hon hade stuckit hem smsade Frida mig och frågade fall jag ville med henne ut på en fotorunda och svaret var så klart ett stort JA! Kom precis hem ifrån henne där jag också har ätit lite. Tänkte nu gå igenom alla bilder och redigera dom så får ni se dom i nästa inlägg, KRAM så länge! ♥
Bilderna får komma sen..

snart läggdags

Kom precis utfrån duschen och nu tänkte jag sätta mig och kolla på "Svenska Hollywoodfruar", haha det är så bra! 
Träningen gick väl bra, var bara lite rörigt för vi var 2 grupper som tränade sammtidigt och det blev lite kaos ibland. Imorgon slutar skolan halv fyra och sen blir det hem och plugga som vanligt! :/ 

läxor

Skolan slutade kvart över 2 idag. Gick hem direkt, åt lite glass och samme mig framför datorn. Har precis kollat lite bloggar, fb o.s.v. Nu är det bara till att plugga fram till halv 5 då jag måste byta om för sen kommer Beda så vi cyklar till träningen. Tänkte starta en frågestund, vad sägs om det? Nu måste jag värkligen börja plugga, bloggar mer senare när jag har kommit hem! 
Ta vara på dom vännerna du har, en dag kanske dom är borta. ♥

snart dags för träning

Nu sitter jag hemma hos Beda och vi ska snart sticka iväg till träningen. Hoppas jag inte får ont i foten men ska ha på mig stödstrumpa så hjälper det lite i alla fall. Tror inte jag hinner blogga när jag kommer hem för jag måste fortsätta plugga till provet. Men vi hörs imorgon, KRAM! 
 

rast

Sitter här på rasten nu och har precis haft svenska. Snart är det dags för engelska tror jag. Vet inte om jag hinner blogga nått mer idag men ska försöka hinna med det när jag är hos Beda. Har inte mycket mer att säga nu men vi hörs! 
 

rast

Sitter här på rasten nu och har precis haft svenska. Snart är det dags för engelska tror jag. Vet inte om jag hinner blogga nått mer idag men ska försöka hinna med det när jag är hos Beda. Har inte mycket mer att säga nu men vi hörs! 
 

nystädat

Nu har jag suttit i ca en timme och pluggat till ett SO prov som är tills på onsdag. Ganska lätt är det faktiskt så jag hoppas på att jag blir godkänd i alla fall. Tidigare ikväll städade jag mitt rum, tände ljusen och mysite med Smilla, så gosigt! Nu tänkte jag gå och se om det är nått bra på tv annars vet jag inte vad jag ska hitta på innan det är läggdags. Vi hörs imon! ♥
 

dom senaste dagarna i bilder

ULLARED, VARIT MED ALICE, PLUGGAT! (det blev inte att åka till göteborg för min kusin har blivit sjuk)

LITEN BLOGGPAUS

Känner att jag skulle behöva en liten bloggpaus fram till lördag. Behöver fokusera mer på skolan för jag har fått så dåliga betyg på sistonne men vi hörs igen på lördag. Ha det bäst sålänge så hörs vi snart igen, PUSS! ♥

gymnastik

Jag har ju då skadat foten och kunde inte vara med och träna idag som jag tyckte var riktigt synd men jag var i alla fall och kollade, kameran fick också följa med för en gångs skull och resultaten blev väl sådär.. Lite konstigt ljus o.s.v men det får duga. Nu ska jag sluta babbla och halta mig till soffan, KRAM! ♥ (min bästa vän just nu är bandage)
 



 

 
 
 

nya bilder!


dagens tävling

Åkte ju som sagt till Grimslöv idag för tävling nummer 2. Det blev en andra plats idag, vi hade ju såklart hoppats på ett guld men blev ändå nöjda med ett silver. Nu tänkte jag redigera lite höstbilder sen i fredags och efter det blir det nog att kolla på tv med choklad framför mig! MUMS! 
                                 L O V E ♥

Sammanfattning av 2 dagar

FREDAG: I fredags efter skolan gick jag hem till mamma där jag direkt fick börja packa inför lördagens gymnastiktävling och vid halv sju kom mammas bästakompis hit för att äta lite mat. Vi kollade på Xfactor, åt godis och hade det mysigt. Jag fick gå och lägga mig tidigt för jag skulle upp tidigt på lördagen. 
 
LÖRDAG: Klockan ringde inte vid halv sju så mamma kom in och väckte mig vid sju och då var det direkt upp, äta frukost och packa ner det sista för att sen åka mot Nässjö för att tävla. Bilresan var ca 2 timmar (drygt, men gick bra trotts att jag är åksjuk). När vi väl var där så var det förträning kvart i elva. När tävlingen drog igång så var vi på plats nummer 12 att tävla och när vi sen fick höra våra poäng blev vi grymt glada. Vi fick 15.7 av 16.0 möjliga och dog därför hem guldet till klubben! :D Sjukt bra jobbat tjejer! Sen var det dags för hemresa igen och i värnamo stannade vi och åt på MC. 
Bild från Sanna
På kvällen åkte vi och träffade Axel och Jesper, sjukt kul! :D 

Nu börjar jag få lite brottom för jag måste packa ner allt till tävling nummer 2 som är i Grimslöv idag. Hoppas även vi får hem guldet därifrån också! Jag bloggar sen när jag kommer hem idag. KRAM! 

GULDET BLEV VÅRT!!

 

Gymnastik

Nu sitter jag på läktaren i Nässjö för att tävla i gymnastik. Blir inget bloggnde idag!


bloggdesign!

Ååh, har suttit hela kvällen och fixat Alice bloggdesign och jag gillar den faktiskt också så nu blir jag så sugen på att fixa en ny till mig själv med! :) 
Jag tycker alla borde ta och kolla in hennes blogg (LÄNK)

HJÄLP!

 

hemma själv

Sitter nu hemma själv och kollar på tv. Har suttit och pluggat idag när jag kom hem så jag kunde tyvär inte vara med Emma. Vet inte vad jag ska hitta på nu men det blir nog att städa mitt rum för det behövs värkligen. Tänkte faktiskt fixa en videoblogg inom en vecka men vet inte vad jag ska blogga om så ni får hjälpa mig och svara på min fråga som kommer komma upp snart! :) 
har inga bilder nu.. 

ingen kamera :/

Nu har jag kommit hem till pappa och ska vara här till fredag. Kom just på att jag hade glömt min kamera hemma hos mamma så vi får nöja er med cambilder fram tills fredag. Hade tänkt vara lite duktig nu och börja plugga lite sen vet jag inte vad jag ska göra. Imorgon blir det att träffa Emma, ska fota en del med hennes kamera (hoppas jag). 

gymnastik! ♥

 
 


chill morgon

Sitter i fönstret med Ayla och väntar på att alla ska sluta sina lektioner. Skolan är till klockan två idag och sen blir det plugga till träningen. Vet inte vad jag ska skriva mer nu men vi hörs! :) 

all the moments with you was wonderful ♥


Dagens Outfit

Tänkte att ni skulle få en "Dagens Outfit" bild för en gångs skull, suddig o.s.v men det får vara den. 
BYXOR, H&M | LINNE, Gina Tricot | TUBTOPP, Vero moda 

skola.. :/




your smile in my eyes!




Frida & Elina ♥


Film-mys med Frida!

Sitter nu i Fridas säng med en godis skål i knät och Frida bredvid mig. Vi sitter och kollar på filmen "DearJohn".
Vi skulle varit ute och fota typ hela dagen men de regnar så då fick de bli film istället. Bloggar mer senare!


babbel

Vaknade för inte alls längesen och ska snart gå upp och äta frukost. Vid kvart i tolv cyklar jag till Frida där vi ska fota en hel del men innan jag sticker till henne måste jag städa i mitt rum för det ser ut som att det har varit krig där. Det ligger kläder precis överallt! :/ bild från mig och ayla igår på tåget


mysikväll!


växjö hela dagen

Hej på er! 
Vaknade vid tjugo över sex och kunde inte somna om. Min klocka skulle ringa tio i sju för jag skulle då upp och duscha, sen fixa mig, äta frukost och möta Ayla. Vid nio-tiden tog vi tåget till Växjö där vi har varit hela dagen. Försökte blogga från min mobil men det gick inte för min mobil är ju typ sönder så jag gav upp till slut. Dagen har i alla fall varit sjukt bra. Bilder på vad jag köpt finns här nedanför! :D 
SVART LINNE - GinaTricot | 199 kr

 
RANDIG TRÖJA - H&M | 149 kr
GRÖNA BYXOR - H&M199 kr
SKOR - SKOPUNKTEN | 399 kr
HALSBAND MED FJÄDRAR - BIKBOK | 80 kr 
 

höstbilder #3


...

Har fått en del kommentarer om att mina ögon inte är olika stora, att mina födelsemärken ser läskiga ut o.s.v. Det är inte särskillt kul att läsa sånt. Jag kan nt hjälpa det och det får ni acceptera. Jag älskar att ni kommenterar men ni behöver inte skriva sånna kommentarer utan ni kan skriva mer roligare, okej? TACK!

mobilen..

Efter skolan idag stack jag ner till byn för att lämna in min mobil på "lagning" och den har varit där hela eftermiddagen. När jag kom hem skulle jag testa den igen och ingenting har förändrats, jag blir galen på den mobilen! 

höstbilder #2


ÄNTLIGEN

Japp, äntligen har blogg.se appen kommit till androidtelefoner som jag då har. Nu kommer bloggen bli mer uppdaterad och jag kan blogga var jag än är utan datorn. Suuper g lad chey!




höstbilder #1


hösten är här på riktigt!

Skolan var grym idag. Bara 3 lektioner och på rasterna satte vi på en komedifilm och grymt bra är den, vet dock inte vad den heter. Efter skolan stack jag och ayla hem till henne där vi först satte på en film och sen blev det en fotorunda ute i skogen. Frös jätte mycket men det var de värt för jag gick sjukt fina bilder. 
(just denna bilden är tagen av ayla då hon skulle testa mitt objektiv)

sämst bloggnig.

+ sämst bilder
Jag vet att det har varit sämst bloggning här och jag ber om ursäckt för det, ska bättra mig nu. Det har häller inte kommit upp någon ny header som jag sa men jag har värkligen inte hunnit eller årkat. Haft jätte mycket läxor och jag har haft det lite körigt i skolan men kompisar, det har hänt en del saker. Ni sitter jag och kollar på "Bonde söker fru" och vet inte sen vad jag ska göra. Bloggar mer imorgon, kram! ♥
 

rast = film

Har precis haft so och nu ska jag och amanda sätta på en film som vi har kollat på dom senaste dagarna, sjukt bra är den. Kommer nog några mer och kollar. Snart ska vi ha svenska och sen blir det lunch som jag längtar till för jag är sjukt hungrig även om jag åt frukost.. :/ 
madde & elina

håltimme

Sorry att jag inte bloggade igår men hade ingen lust eller tid. Men nu sitter jag på dom "gula stolarna" som vi kallar det i skolan. Ayla sitter bredvid mig och bara chillar. Vi har håltimme idag och det är sjukt chill. Vet inte vad vi ska göra men jag tror i alla fall att jag ska försöka fixa den riktiga headern. 

RSS 2.0