Dagen med Frida ♥

Hejhej, har försökt få upp massa bilder från gårdagen då jag var med Frida men det funkar inte för mitt internet är jätte dåligt här nere i stugan. Jag får ta och visa er bilderna sen nån dag, då även svaren till frågestunden kommer upp. Idag ska jag träffa Linnea och Jennifer innan Linnea åker hem, kanske det blir lite bad också? 
Tänket inte gå någonstanns innan Smilla (min katt) har kommit tillbaka för hon har sprungit iväg och vi hittar inte henne! :( åååh! Nu har jag inte mycket mer att babbla om men vi hörs väl senare annars blir det nog imorgon. 

underbar helg ♥

Förlåt för semst uppdatering nu i helgen. Moa har ju varit med mig i stugan här och vi har haft det bäst! Vi har fotat, hoppat, badat, snackat, försökt kolla på film och massa mer. Saknar henne redan! :*
Imorgon ska jag åka till Lörby och träffa Frida som jag inte har trättat på hela sommarlovet och kameran följer med. Ska bli jätte kul. Bloggar mer imorgnon, puss så länge! :) 
 

FRÅGESTUND AVSLUTAD

Nu är frågestunden avslutad och svaren kommer inom en vecka, kram ♥

fjäril

 
 

PÅMINNELSE

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN HÖRRENI! :D 

- music is life

Nu har jag kollat klart på filmen och den var sjukt bra, värkligen någon jag rekomenderar. Ska gå in och ta på mig bikinin nu och sen lägger jag mig nog i solsängen och solar, gött. Vet inte rikigt vad jag ska göra idag men får väl hitta på nått? Aja, bloggar mer senare! 

The Last Song

(ni får ursäkta bilden)
Har precis ätit lite frukost och ska nu sätta mig och kolla på film, The Last Song. Har inte sett den innan så ska bli kul att se den. Imorgon sticker jag till stugan med bästis och kommer ha det bäst. Bloggar mer senare sen, kram så länge ♥

bäästa!

+ Bilderna från dagen ♥
Sådär, lite sen bloggning idag men i alla fall. Har haft en underbar dag med Madde, var jätte kul att träffa henne efter så många veckor. Vi badade sjuk mycket, fotade och solade på taket.. vi åt typ glass stup i kvarten också, mums! :D Nu sitter jag hemma i värmen på altanen och har det gött. Ska nog snart spela nått spel med familjen och sen blir det lite filmtittande. Bloggar mer imorgon, puss! ♥

- portrait on me

Sådär, nu har jag kollat lite på tv och ska strax hoppa in i duschen. Just nu sitter jag och kollar Facebook lite, bloggar och rensar bilder. Har inte ett skit att säga men om vi inte hörs senare så hörs vi imon nån gång :) ♥
 

Amanda #2 + babbel


Hej på er, idag har bestått av solande och vattenkrig, har haft det underbart. Nu har Amanda åkt hem och själv sitter jag i mitt rum och redigerar lite bilder, och ska snart kolla lite på tv. Imorgon åker jag till Madde men tror jag hinner slänga in ett litet inlägg innan jag sticker. Bloggar senare ikväll igen, kram! 
 
psst, glöm inte frågestunden! (a' 

FRÅGESTUND

Jag tänkte börja med en liten frågestund här på bloggen, var längesen nu. 

Frågestunden avslutas på fredag 27/7.

Ni frågar jag svarar, det kan vara frågor på allt möjligt.. vet inte om det blir svar i videoinlägg eller text, vad tycker ni? :) 

Amanda #1

kolla hennes blogg HÄR!

KAMERAUTRUSTNING

 
KAMERAHUS: Canon EOS 1100d
 
OBJEKTIV: 18-55mm/3,5-5,6 IS II (kitobjektiv)
                   Canon EF 50mm 1:1.8 ll
 
TILLBEHÖR: Fjärrutlösare + IR sensor
                      UV filter - 58mm
                      Stativ, Velbon
                      Kameraväska - hama
                      Minneskort, SanDisk - 4GB
 
 
INKÖPSLISTA: Tamron AF DI 70-300/ 4-5,6
                          Canon EF 50mm 1:1.8 ll
                          Batterigrep, BG 1100
                          Close up filter - +2 & +4
 
 
Uppdaterad: 25 november 2012
                       
                    

efterlängtade sol!

Här fick ni några bilder från dagen, resultatet efter solningen idag blev som på sista bilden! :) 

NY DESIGN, F5


Nu har den nya designen kommit upp så om ni inte ser den så får ni trycka F5. Vad tycker ni om den? Själv blev jag jätte nöjd. 
Snart ska nog jag och Amanda gå ut på altanen och sätta oss i solstolarna och sola lite. Hon stannar till imorgon men kommer sakna henne sen när hon har åkt hem. Nu ska jag inte sitta här och babbla mer utan nu tänkte jag få med mig Amanda ut i solen och inte bara sitta och slöa framför en dator hela dagen idag också :) 
pusshej ♥

- film

Har just satt mig i soffan med alla i huset och nu sitter vi o kollar på lite film. Vet inte vad den heter, hehe. Har inte bloggat nått mer idag för jag och Amanda har hållit på med en ny design till min blogg som kommer upp imorgon. Vi har inte gjort så mycket mer, varit ute lite o.s.v med. Bloggar nog mer ikväll, kram! (ingen bra bild, I know)


äntligen sol

Jag och Amanda somnade någon gång i natt typ halv 4 och sov till kvart i 1.. så nu har vi tagit oss ut i solen lite med datorerna (a' 

regn

Kollade ut lite snabbt och såg att det bara öste ner massa regn, det är som en flod på gatan.

- hörlurar

Hejhej, nu har jag äntligen satt dit alla pärlor på mina hörlurar och jag är jätte nöjd. Senare idag kommer mina låtsaskusiner hit med sin husvagn och ska "campa" på vår garageuppfat, haha. Vet inte mer vad jag ska göra idag, kanske vara ute lite och fota? Aja, vi hörs senare :) 

- hörlurar

 ( inte så bra bild med får duga, den är tagen men min mobil)
Nu i eftermiddags kom jag hem till pappa och direkt satte jag mig och började sätta massa pärlor på mina hörlurar och är nästan klar nu :) Har inte mycket att säga som vanligt men vi hörs imon!

babbel hit och dit

Har precis ätit lite mat och ska snart sticka iväg en sväng till någora kompisar där vi ska fika. Senare i eftermiddag åker jag hem till pappa och stannar där en vecka och sen nästa fredag åker jag till stugan igen och då följer Moa med mig dit. Läängtar som tusan till dess, ska bli så kul att få spendera en hel helg tillsammans med bästis. Bloggar mer sen när jag kommer hem till pappa. Pusshej ♥

new picture #2


hemma

Nu har jag kommit hem från stugan och sitter nu och kollar på tv! :) Har inte ett skit att säga om dagen mer än att det har regnat hela tiden, så tråkigt.. Värkar inte bli någon riktig sommar i år tyvär! :(

new picture #1


-

Kom hem för en stund sen efter att ha varit på Ekohallen i fjälkinge. Köpte inte så mycket där men en lampa, hörlurar och täckstift blev det i alla fall. Ska snart fika lite och sen sticker jag och träffar lite kompisar! :) Bloggar mer sen, hejsvejs :)

- saknaden till er är stor ♥


this is me !


- statistik

ÅÅH, saknar mina underbara vänner!! :*
Statistiken har sjunkit reält nu dom sista dagarna och det förstår jag när jag inte har haft tid att blogga. Men nu ska jag försöka komma på rätt plats igen. Nu ikväll har jag stått på en pall i 2 timmar och målat taket i mitt rum nere i stugan. Det ska målas 2 gånger till tyvär, men får ju typ kramp i armen när man håller den i högt läge hela tiden. Nu sitter jag och kollar på nått progarm på tvn och ska nog snart göra nått annat. Imorgon fyller mormor år så vi ska nog fira henne lite och sen ska vi fortsätta måla. 

inget blogg idag häller

Har inte hunnit blogga idag häller, först var jag på ikea, sen fixade jag klart mitt rum och efter det åkte jag och mamma till stugan där jag är nu. Om det är fint väder imon går vi ner till stranden och om de är dåligt väder åker vi nog till bromölla och ekohallen. Jag visar dom nya kläderna när jag har tid. Har inte mycket mer att säga om dagen men jag bloggar imon! ;)

Godnatt :)

Har inte hunnit blogga nått idag för har haft fullt upp. Först var jag och mamma nere en sväng i byn och handlade lite, även idag fick nått följa med mig hem, en klänning och ett linne som jag visar imon. När vi kom hem åt vi lite och sen började jag rensa i mitt rum och är ännu inte klar, ska förtsätta imorgon. Jag åker nog också till stugan imon men jag hinner blogga under dagen. Nu ska jag bädda ner mig under täcket och sova, godnatt!

- babbel

Vid ett tiden idag träffade jag Beda nere i byn, vi gick och handlade lite och senare gick vi hem till mig. Vi fotade en hel del och restultaten kommer här: 

Gårdagen

Sjukt kul dag igår! När vi kom till Röstånga åt vi först lite sen gick jag och Amanda ner till poolerna och badade, då kom även Amandas kusin Victoria. Vi badade där typ en och en halv timme och sen efter det gick vi till husvagnen och bytte om. Efter det gick vi till en "lekplats" kan man säga med en jätte härlig gunga och lite längre ifrån fanns det typ en flotte som vi åkte på lite. Sen var det dags för mat men innan dess hann och och Amanda gå ut på en liten fotorunda i området. Vi åkte hem vid 22 tiden. Har inte mycket mer att säga om dagen igår, hörs senare (ps. funderar på att ha en frågestund)

Snabbinlägg

Hej på er, hinner slänga in ett litet snabbt inlägg här innan vi ska åka. Vi ska ju som sagt till Röstånga och hälsa på lite släckt. Badkläderna är packade, batteriet till kameran är laddat och nu är jag bara bilresan kvar. Längtar till 1000. Jag får se om jag hinner blogga nån mer gång idag annars hörs vi imorgon. 
Bild på poolerna ;)

färg | svartvitt


rubriken

Sitter nu på mitt rum och mummsar i mig lite vindruvor som pappa kom och gav mig. Ikväll har jag haft fullt upp med att försöka fixa en kommande design men det blev inte alls som jag har tänkt mig så börjar väl om när jag har lust. Imorgon vet jag inte om jag kommer hinna blogg för jag åker till Röstånga för att träffa lite släckt som har sin husvagn där. Ska bli riktigt kul! :) Om du följer mig via Instagram kommer du få se en del bilder under dagen annars kommer massa bilder upp här på bloggen på fredag, kameran stoppas givetvis ner i väskan där det också kommer ligga badkläder även om det inte skulle bli fint väder imorgon. Det finns nämligen pooler på Röstånga Camping där dom har husvagnen så badas kommer det nog göras en del (hoppas jag i alla fall). Nu ska jag börja stänga ner datorn lite smått och sätta mig vid TV:n och vara lite social med familjen! KRAM! ♥

- new in

Bikini - Överdel, New Yorker 139 kr  |  Underdel, HM 50 kr
Skor - Skopunkten 75 kr

?

 

- Shopping! :D

Vaknade för en stund sen och ska snart hoppa in i duschen. Vid lunchtid ska jag och pappa ner till stan och shoppa lite, ska bl.a kolla på ett par skor. Just det ja, jag fick med mig en bikini hem igår som jag kan visa er imorgon när jag har kommit hem. Ikväll ska vi gå på bio, Ice Age 4 i 3D. Ska bli kul att se en film i 3D för det har jag inte gjort innan. Vi hörs ikväll eller imorgon, Kram ♥

Kalmar nästa

 
Sitter ni på tåget helt forever alone och är påväg till kalmar, är nu i emmaboda. Ska åka tåget ca. 20 min till och sen möter pappa upp mig på stationen. Har inte så mycket planerat i kalmar mer än att köpa en bikini och kanske ett par skor. Jag åker hem igen på torsdag morgon tror jag det blir, hoppas det är fint väder hemma med! :) Nu ska jag ta upp lite frukost och mumsa i mig det den sista biten. Kram!

Amanda Fondell


- nya västen

Vit väst från Schack Matt i sölvesborg, 210:-

- saknar ♥


- killebom

 
Har varit inne en sväng i stan idag igen och kom precis hem, fick med mig en vit väst hem som jag har blivit lite smått förälskad i. Senare idag kommer mamma ner hit till stugan också. Vid klockan 7 åker vi in till stan igen och kollar på Amanda Fondell live, är taggad som sjutton. Ska bli riktigt kul att få se henne, har hennes platta med. 
 

- Ändringar

Har nu bestämmt mig för att blogga på nytt här på blogg.se instället. Gillade devote men känns ändå som att blogg.se är mer min grej. Gillar dock inte den nya blogg.se som hela tiden hackar upp sig, fast i för sig finns det ju några nya blog saker. Nu hade jag och min kusin tänkt att fixa i ordning sängarna så vi sen kan gå och lägga oss, godnatt! ♥

RSS 2.0