header..

.. headern som inte vara så som den är nu, jag har bara bytt bilder till lite mer höstaktiga. Den riktiga headern kommer komma upp imorgon eller på tisadag. Vi hörs! 

mysig söndag

+ en bild från igår
Hade inte ork att blogga igår kväll. Efter jag hade kollat klart på körslaget började jag må illa, fick ont i magen, var yr och skakig. När jag vaknade i morse var det nästan över, hade bara lite ont i magen. Hela denna dag kommer att gå åt till att titta på film, vila, äta godis och bara mysa. Jag har redan kollar på 2 filmer idag och ska snart sätta på nästa. Bloggar med senare, kram! ♥

Busig dag med madde!

Här har ni några Bilder ifrån dagen med madde. Det blev inte riktigt som planerat denna dag för det ragnade hela tiden så vi kunde inte cykla någonstanns och inte fota så mycket ute häller men det har ändå varit en bra dag. 
Nu tänkte jag gå ut till skoffan och kolla på körslaget med en godisskål i handen. Får se om jag bloggar mer sen annars får vi ha en trevlig kväll! ♥

Sticker snart iväg..

.. till Madde där jag ska spendera min dag så jag kommer inte kunna blogga föränns kvällen. Vi ska fota grymt mycket i dom fina höstfärgerna och sen ska vi cykla iväg och köpa lite godis som vi kan gotta oss med! Börjar få lite brottom för jag ska vara där vid elva tiden så jag har bara en timme på mig. Men vi hörs senare, kram! ♥

förflyttat mig.

Nu har jag förlyttat mig hem till pappa där jag ska bo i en vecka. Skolan idag var sjukt bra! Hade det väldigt rolig med älskade vän Madde och senare med underbara Tilda. Nu sitter jag i mitt rum och inte gör ett skit. Lite facebook + musik bara. Är helt förstörd utan min mobil som typ inte funkar så jag kan inte använda den ikväll föränns den har laddat typ som har hela kvällen. Så fall någon smsar vet ni varför jag inte svarar. Nu ska jag inte sitta här ocg babbla mer utan ta tag i att packa upp allt! 

Finns även på -->

          INSTAGRAM: elinajohannsson
          DAYVIEWS: elinajohannsson
          FACEBOOK: Elina Johansson
          KONTAKT: [email protected]
 
 
 

hjälp! :s

 

snart helg! :)

Skolan var lika dan som alla andra torsdagar, alltså sjukt chill. Började kvart över nio. Idrott i en timme, sen håltimme till 12 och efter det språkval + bild. Nu sitter jag hemma i soffan och inte gör någonting. Ska snart göra lite läxor och sen vet jag inte mer vad som händer. Vi hörs senare!
 
 

moa & elina #2


dagen men bästa!

+ bilder från idag
Skolan slutade halv fyra idag och vid frya tiden kom Moa hem till mig. Vi cyklade direkt till Ikea och tog en fika sen hem och fotade och där efter åkte hon med bussen hem. Blev inte så länge vi hann träffas men det lilla är alltid nått. Vi snackade en del också och allt läggs på minnet, hihi. Nu ska jag fortsätta kolla på "Bonde söker fru". 

moa & elina #1


Lunch

Nu har vi precis varit och ätit lite lunch, det var potatismos och falukorv idag. Kanske inte min favorit men det funkade. Vet inte riktigt vad jag vi ska göra nu på rasten men vi hittar nog på nått. Bloggar mer ikväll när jag har massa bilder från idag då jag och Moa ska träffas, ska bli sjuk kul för har inte träffat henne sen sommaren ♥
söööt tjej!! :* 
 

snart träningen :)

Idag skulle jag igentligen varit med Moa men hon var tvungen att göra läxor så då passar jag med på att göra det. Vid fem börjar träningen och idag kör vi nog lite allt möjligt, Tumbling, trampett och kanske lite fristående (dans) också? Nu ska jag ta och byta om och sen äta lite, bloggar mer efter träningen :) 
saknar sommaren! 

2 knasbilder sen helgen!


träningen

Kom hem från träningen för en stund sen och har precis ätit. Det var en bra träning idag tycker jag. Nu ska jag hjälpa Frida att fixa en ny bloggdesign :) 
 

bästa madde ville vara med på bild :*


raaast! :D

Sitter i fönstret med Cornelia och väntar på att matten ska börja. Har precis varit och ätit, spaggeti och köttfärsås blev det. Har inte så mycket att skirva om med jag bloggar mer när jag kommer hem. Hejsvejs! ♥

dagen i bilder med bästavän!


rubrik

Mamma väckte mig för en liten stund sen och det var bra för om ca en timme åker jag hem till cornelia, har inte varit där sen i vintras typ och det är alldeles för länge! Kameran åker givetvis med för vi ska på fotorunda i skogen i med hon bor på landet. Men nu ska jag äta frukost och sen fixa mig, vet inte om jag bloggar mer under dagen annars blir det ikväll! 
Sämst instagram bild.. 

osariös.



flowers ~ liljor


lite nytt!

Dagen har som sagt idag gått åt till att städa och fixa i mitt rum, det blev inte om möblerat men jag har fixat ett nytt sängbord typ, bild här nedanför! :D 

morgon.

Sov till typ tjugo i tio idag och det hade inte skadat att sova lite till, hehe. Har inte direkt några planer för dagen mer än att trensa lite i mitt rum och vem vet, kanske möblera om också? (i så fall kommer det före och efter bild) Ikväll tror jag och att jag och mamma skulle bjuda hit några kompisar och ha lite filmkväll, mys! 
Nu ska sluta babbla och så hörs vi senare idag! 
 

freeedag! :D

Ååh, vilken fredag. Vädret har värkligen varit så dåligt som det går att vara.. regnat hela tiden och bara allmänt trist. Skolan var både bra och dålig, nackdelen var väl att jag inte mådde så jätte bra men det posetiva var att cornelia gjorde mig på bättre humör när vi började snacka om allt möjligt, skattade och skrek hela tiden typ, hihi! xD När jag kom hem från skolan tog jag direkt på mig one picen, sen la jag mig i soffan och kollade på tv med lite fika, muums! Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar och sen blir det tv igen. 
Instagram bild
 

film - allt för min syster

Har suttit och kollat på film typ hela kvällen och Cornelia tipsade mig om Allt För Min Syster och då satte jag på den och fasen vad bra den är. Sorglig men ändå jätte bra, om du inte har sett den så måste du kolla på den nu! Värkligen en film jag rekomenderar!

I ♥ CANON


skoldagen + orolig

Skoldagen idag var jätte bra och lugn. Vi började kvar över nio och då hade vi idrott där vi skulle bada och sen efter det var de håltimme + lunch. Sen språkval och sista lektionen var bild. När jag och Nellie skulle cykla hem regnade det tyvär jätte mycket :/ 
Nu tänkte jag plugga lite kemi till imon då vi har prov, seeegt.. 
Fick reda på idag att Beda (bästa vän) åkte in till akuten, vet inte ännu vad som har hänt men är orolig för vad som har hänt men vi får hoppas på att det inte är nått allvarligt.. 
Det blir ingen frågestund för det var för lite frågor. 
 

NY DESIGN, tryck F5

Tröttnade på min gamla så det fick bli en ny, hinner inte blogga mer ikväll så det får bli imorgon!
Vad tycks? (a' 
 

regn, regn och ännu mer regn


studiedag

Idag är det studiedag och det är jätte skönt faktiskt, är sjukt trött. Behöver vara hemma och tänka på allt som hänt, igår, detta året och allt. Men i alla fall, vet inte rikitgt vad jag ska göra idag utan nog mäst bara vara hemma och chilla framför tvn, måste också försöka få över alla mina bilder på ett USB minne för att min dator går nog sönder snart eller nått för den konstrar sig hela tiden :( Ska kanske också fota lite porträtt eller gå ut och fota om det inte regnar. Känner att jag typ inte har några bilder alls som jag inte har visar här. Vi hörs senare! ♥
~ Saknar ♥

GRATTIS MAMMA!

 
Haha, dålig bild och fult redigerard men i alla fall! 
GRATTIS MAMMA! ♥♥

helgen!

FREDAG: I fredags efter skolan följde Amanda och Ellinor med mig hem och då fixade vi oss inför balders. Vid halv åtta åkte vi bussen mot balders och där var vi i fyra timmar. Hade sjukt kul, dansade hela tiden snackade med Tildas syrra och massa annat skojj. 
LÖRDAG: På morgonen åkte jag till helsingborg med pappa för att hälsa på farmor och farfar och även var vi på kalas med knasiga släckten, blev en sen kväll där med men sjukt kul, hihi. Fast jag var ju en aning trött efter balders så var kanske inte på topphumör.. 
SÖNDAG: Anna fyllde år och vi firade henne så det blev lite kalas där med. På kvällen åkte vi hem igen från helsingborg och när kan kom hem var det att packa upp allt och sen var det sova som gällde efter alla sena kvällar den helgen. 

Nu sitter jag i skolan men ayla och väntar på att alla ska sluta sina lektioner, hihi.. Jag och ayla har håltimme så det är chill fast jag måste öva till ett omprov jag har idag, så seeegt! 
+ bild sen i våras

me in four pictures





buselibus!




skolan

Sitter nu längst bak i klassrummet med Tilda och chillar, gött! Snart börjar svenskan och sen är det lunch tror jag, eller kanske engelska? Aja spela roll, nu måste jag sluta babbla. Föressten så bloggar jag mer ikväll efter träningen. Hejsvejs! ♥

Tidsinställt

Vi slutade för 10 min sen och nu är vi förmodligen på konsum för att köpa lite godis och chips innan balders! Jag, Amanda och Ellinor sticker dit tillsammans. Bussen går halv åtta, fett kul kommer det bli!! Jag vet tyvär inte när jag kan blogg mer för jag sticker till farmor och farfar imon och är där till söndag men jag tror jag kan blogg från mobilen annars hörs vi på söndag kväll! Ha det bäst sålänge! ♥
bild på amanda

vad gör man inte när man har tråkigt?


 

babbel

+ ååh, saknar sommar sjukt mycket
Skoldagen var ganska chill idag, sista lektionen vad bild så det var kul! Vid tre mötte jag pappa och sen var vi på banken, och nu är jag hemma. Sitter och skypar med Cornelia och vet inte riktigt vad jag ska göra. Imorgon är det ju då balders och det kommer bli gryyyymt! :D Tänkte göra ett tidsinställt inlägg som kommer upp imon för jag kommer inte inne blogg då! 
(GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, DET BLIR INGEN OM DET INTE ÄR MÅNGA FRÅGOR)

GIMP TIPS - regnbågsfärger i bild

1: Du börjar först med att ladda upp den bild du vill ha. 
2: Sen är det dags för att trycka på den ikonen som jag har rödmakerat (2) 
3: Sen är det dags för att välja vilken slags redigering du vill lägga på bilden (jag brukar använda Pastel Rainbow) 
4: Efter det ska du lägga till ett nytt lager (det hoppas jag att du vet om du använder gimp)
5: Nu är det dags att lägga till själva redigerningen och då trycker du ner vänsterknappen (på bilden) på musen och håller in den tills du har dragit ett streck över bilden och då släpper du knappen
6: Nu kommer hela bilden vara färgad med den redigeringen du valt. Och nu ska du ställa in hur stark/mycket den ska synas (du drar ner procenten, se bilden nedan) 
7: När du har ställt in hur mycket det ska synas så är den klar med den redigerinegn och sen är det bara till att spara bilden!
Här har ni nu mitt resultat av redigeringen
Hoppas ni forstod mina instruktioner och att det var lätt att förstå och värt att läsa! ♥

new pictures




Skolfotot avklarat för detta läsår

Slutade halv fyra idag, skoldagen var ganska chill ändå. Tog skolfoto och blev väl inte överlycklig över resultatet men det funkade väl. Efter skolan skulle Moa kommit hit men hon mådde jätte dåligt så det var inte lika kul. Så nu sitter jag och gör ingenting, har precis ätit lite klass och ska snart baka en kladdkaka hade jag tänkt och sen ska jag visa hur jag gör "regnbågarna" i mina bilder. 
 

FRÅGESTUND

 
Jahop, då var det dags för en frågestund igen! 
Avslutas: 17/9 
Bara till att fråga på så jag ska försöka ge svar på allt! 

you and me for life


jag kom nu på att jag skulle visa i ett inlägg hur man gör regnbågar o.s.v i en bild, ska försöka hinna lägga ut det  dom närmase dagarna

läxor.

Sitter nu hemma och försöker fixa lite läxor innan beda kommer hit, ska träna idag igen! Vet inte riktigt vad jag ska skriva som vanligt. Ikväll tänkte jag starta en frågestund och lite tidsinställda inlägg för veckan, vad sägs om det? :) 
inte någon bild :/

skoooola

 
+ suddig bild
Sitter i skolan som vanligt känns det som. Ska snart ha SO prov, inte något roligt precis. Slutar klockan två idag och sen blir det väl hem och plugga + städa lite i mitt rum, ser ut som krig igen, haha. Sen blir det träning igen, kuligt! Nu ska jag öva lite till på provet och sen blir det lektion. Hejsvejs! 

Beda!

Hej på er, förlåt för att jag inte har bloggat idag men har värkligen inte haft tid. Gick i skolan till klockan tre och efter det hem, äta, möta beda och sen träning till sju. Sen åkte jag och mamma till mormor och morfar för att äta kvällsmat och sen kollade jag på Xfactor. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen går jag och lägger mig men imorgon hinner jag blogga för då går jag inte i skolan så länge, vi hörs! ♥

One Pice ♥


hjälp?

 

plugga!

Känner att denna dagen får bli en riktig slapp dag, precis som igår. Nu ligger jag i sängen med datorn framför mig och Smilla mellan, gosigt! Tänkte snart vara lite duktig och börja plugga till nästa vecka och sen ska jag städa för det ser ut som ett andra värdskrig i mitt rum, haha. 

webbcambilder + inget smink så där får ni se mitt naturliga jag! 

har lite bråttom

Förlåt för ingen bloggning idag.. Men i alla fall, i morse var jag och mamma nere i byn och gick lite i affärer, jag letar efter en jacka men hittar inte den jag vill ha (tror den var på sommarkläderna eller vad man ska säga). Sen har vi bara varit hemma, kollat på film, ätit lite godis och strax ska vi åka till mormor och morfar för att äta kvällsmat. 
(googlebild) om någon vet var man köper en liknande jacka får vi väldigt gärna kommentera och säga var! :) 

HELG

Slutade skolan tio över två idag och när jag kom hem satte jag mig vid tv:n och åt lite glass, mums! Nu sitter jag och skypar med Cornelia och ska snart kolla vidare på tv lite, hihi!
Detta får bli ett litet inlägg så hörs vi senare eller imorgon ♥
PS. Tilda kommer hem från Mallis ikväll! :DD ÖVERLYCKLIG HÄRA! ♥♥♥

inga kattungar

Fick nyss ett sms av mamma där hon hade skrivit att Smilla inte har några kattungar i magen :( 
Tycker det var så synd, vill så gärna ha dom små liven! :* 

- me




spännande!

Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen och har precis ätit lite. Nu sitter jag självklart och kollar på tv och sen ska jag ta och städa mitt rum lite. Vid fyra tiden ska mamma till veterinären med Smilla (min katt) och då får vi reda på om hon är gravid eller inte, spännande! Imorgon sticker jag hem till mamma efter skolan och är där i en vecka. Vet inte vad jag ska göra i helgen men blir nog att träffa lite kompisar och sådär. Har inte mycket mer att säga nu men jag bloggar senare!
Har redan visat denna bild men får bli den ändå

- Resultat


pärlor

Slutade vid halv 4 idag, hade väldigt chill skoldag för vi hade inga vanliga lektioner! Onsdag till fredag har vi OS tema som vi ska jobba med. Idag skulle vi skriva om OS i olika land (område, SO och Svenska) och sen hade alla med sig en vit t-hirt som vi skulle måla/pärla/brodera eller vad man nu ville ha på den. Där skulle vi skriva vårt namn och något mer ifall vi ville det. Imorgon vet vi inte vad vi ska göra förutom att det ska vara området Matte och NO. På fredag blir det Olympiska spelen hela förmiddagen och sen blir det redovisning på allt arbete. Jag hann inte klart med mig tröja så jag tog hem den och ska fortsätta hemma nu, måste också skriva lite mer från arbetet idag. 



tv-tittande

Sitter och kollar på tv med pappa, fast nu är det paus så då tänkte jag ta mig tid till att blogga! :) 
Träningen idag var sjukt jobbig så jag kommer nog ha väldigt mycket träningsvärk imorgon tyvär. Jag tänkte börja med lite tidsinställda blogginlägg som kommer ut mitt på dagen när jag är i skolan! Visst, jag kan ju blogga från skolan men på rasterna sitter vi inte vid datorn så mycket längre så det blir inte så mycket bloggande som det var förra året. Vad tycker ni om den idén? :) 
Nu ska jag fortsätta kolla på tv och sen blir det att borsta tänderna och sova! :)

Bilder från helgen

rubriken här ja.

Har tyvär inte hunnit blogga idag men de ska det bli ändring på! Skolan idag var faktiskt ganska chill så det var bra. Slutade 15.00 idag och då stack jag hem till mamma för att sen cykla vidare till träningen. Hemma hos mamma klädde jag in mina böcker som vi är tvungna till.. Ska nog snart ta och borsta tänderna och sen sova, myyys! 



Svar På Kommentar

Fick en fråga om hur jag gör mina "regnbågar" i mina bilder och jag gör det i gimp! 
Vill ni att jag ska göra en förklaring på det och visa med bilder eller vet ni det? :) 

Home again!

Har kommit hem till pappa nu och sitter i sängen med datorn i knät och lyssnar på musik, chill! :) 
Ska strax kolla igenom läxorna för veckan och sen blir det väl lite tv-tittande med pappa? Imorgon blir det träning, gött från min sida! :) Bloggar med imorgon i skolan! 

Hemfärd!

Hela förmiddagen så har jag och mamma hållt på att plocka ner studsmattan i med den står i stugan och vi vet inte om vi åker ner till den mer i år. Det fick faktiskt väldigt bra, inte så svårt faktiskt. Nu har jag precis ätit lite mat och snart kommer Fia och Isak hit för att fika sen åker vi hem igen. Ikväll sticker jag hem till pappa och stannar där tills fredag. Skolan måste spenderas utan Tilda men det ska jag nog klara av ändå, haha! 
Har inte mer att skriva nu men bloggar ikväll igen :) 
 

J A G Ä L S K A R D I G




cykeltur + porträtt



Tidigare idag var jag ute på en cykeltur med Noah och Olivia, vi cyklade till "Lugne udden" som vi kallar det och där fotade jag dom lite. Tog även några blider på vägen dit. 
Nästan hela dagen har jag sittit och försökt få ihop en bloggdesign som jag värkligen är nöjd med men inte lyckats. Det kom upp en lite lätt design nu för ett tag sen som jag känner att jag kan ha ett tag i alla fall! Nu ska jag nog ta och stänga av datorn för har suttit vid den i prencip hela dagen men vi hörs imorgon så nu får ha det så bra så länge! ♥

Cornelia&Elina! ♥





BÄSTAVÄN! :* ♥


Bästavän åkte ju igår natt till Mallorca och jag saknar henne redan, kan inte fatta att hon ska vara borta i 10 hela dagar! :(
Jag älskar dig Tilda! ♥

bloggdesign.

Känner att jag vill göra en mer höstig bloggdesign men har inga idéer eller nått och jag blir inte nöjd med bilderna och allt är bara skit. Är det nån som vill göra en är det bara att skriva en kommentar här nedanför! :D 

RSS 2.0