Babbel

Har kommit hem efter en mysig dag på Ikea med aylis! Vi åt lite där, snackade en hel del, hihi och massa annat skoj. Imorgon efter skolan följer ayla med mig hem och sover här till lördag! Bloggar mer senare eller imorgon.


dålig bloggning :(

Sämst med bloggning. Har inget att blogga om, så om ni har några idéer så får ni gärna säga dom. Vid tjugo över ett idag var jag på vårdcentralen och skulle kolla om det var nått fel i lungorna typ för jag har jätte ont i lungorna/ryggen när jag hosat. Men till någon roligare nu, jag sitter och kollar på kameragrejer som jag hade tänkt beställa efter jag har varit i London. Sen tänkte jag nog gå ut och fota lite för det är vår värder nu, äntligen håller snön på att åka bort och våren kommer. Nu ska jag sluta och babbla om allt det här men vi hörs! 

Ingen träning

Tränar inte idag häller för att vila upp mig extra mycket. Har sjukt ont i ryggen och magen så mamma ska ringa vårdcentralen snart tror jag. Ville bara slänga in ett snabbt inlägg så hörs vi imorgon!


Min helg

Fredag: låg hemma hela dagen och sov typ. Hade 38.5 g feber och orkade ingenting.
Lördag: tog mig till Malmö med tåget. Vi var på emporia och åt sen gick vi till Malmö arena där vi kollade på melodifestivalen live. Sjuk kul var de iaf!
Söndag: trött efter gårdagen. Satt i 4 och en halv timme när Anna permanentade mitt hår.
Detta blev att flummigt inlägg men så får de vara.


Ingen lust

Har verkligen ingen lust att blogga nu men jag ska försöka blogga rejält imon ist!


Feb. 23, 2013

Förlåt för att jag nt har bloggat nu dom 2 senaste dagarna men imorgon (som snart är idag) skriver jag ett långt inlägg om hela helgen


2 pictures


Ingen rubrik


Skinnjacka

Jag har hittat en super snygg skinnjacka som                                      .                                                                                                    gärna får hamna i min garderob nu till våren. 399 :- H&M

tjugoförsta februari

God morgon på er! ♥
Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt, vaknade tidigt idag tyvärr men det funkar väl ändå. Vet inte om jag sticker hem till mormor senare idag för att äta lunch eller om jag fixar nått själv hemma. Måste i alla fall ta det lugnt så jag är helt frisk till lördag. Känner mig faktiskt mycket bättre idag, har bara grymt ont i huvet och är lite hostig men det ska jag nog se till att fixa. Nu ska jag sluta babbla om ointressanta saker så hörs vi sen. 

ny design

Nu har jag/vi gjort klart den nya desginen. Till slut blev det jag som gjorde den själv men resultatet är jag jätte nöjd med i alla fall. Vad tycker ni om den? 

sämst bloggning

Hej på er! 
Förlåt för sämst bloggning nu dessa 2 dagar men jag har verkligen inte mått alls bra. Jag har ingen årk i kroppen så det lär nog inte bli så bra bloggning dom närmaste dagarna häller för jag måste vila upp mig reält till lördag när jag ska till Malmö och kolla på melodifestivalen. Om ca 2 och en halv timme ska jag försöka ta mig ut till Ikea med Amanda för att äta lite lunch så vi får se hur det går. Men vi hörs när jag orkar blogga igen ♥

Mysig måndag

Sitter och kollar på en film med Amanda bredvid mig. Vi kollar på flightplan, super bra! Bloggade inte igår som jag sa men jag mådde riktigt dåligt. Hade ont i huvet, mådde illa, var svag och typ grät hela kvällen, inte riktigt men jag blir alltid så tårögd så det ser ut som jag gråter. När filmen är klar tänkte jag och Amanda sätta oss vid datorn och då ska hon fixa en ny design till mig, så snällt!! Jag bloggar mer senare, kram!


Feb. 17, 2013

Vaknar upp med ett leende på läpparna idag efter en jobbig kväll igår. Planerna idag blir att städa upp i mitt rum, packa och sen sticker jag hem till pappa och då kommer även min kusin Amanda hit från Norrköping!


Melodifestivalen


film

Har suttit hela morgonen och kollat på film. Har inget annat för mig en sån här tråkig lördag. Ska nog ta och sätta på en till film strax. Detta fick bli ett litet inlägg men vi hörs sen, kram! ♥
ingen bild

me


rihanna & samuel danielsson

 
  
 
 

S P O R T L O V

Klockan 14.05 fick jag äntligen sportlov. En vecka framför mig utan skolarbete och sånt där tråkigt. Utan istället ska jag tillbringa veckan med kompisar, kusiner, Malmö, melodifestivalen live och massa annat skoj!


Alla ♥ dag

Detta är min dag i bilder. På morgonen fick jag chokladasken, efter skolan åkte jag hem till Cornelia & där badade vi bubbelbad i typ 2 timmar med hennes syster också, så mysigt! Sen kom jag hem och har precis tränat lite styrka. GLAD ALLA ♥ DAG!! 

Väntar på att skolan ska sluta!

Sitter på golvet i skolan och chillar medan vi väntar på att lektionen ska sluta. Vi har fotot hela lektionen och är klara så vi har inget att göra. Om 20 min hämtar mormor eller morfar mig och Cornelia och sen åker vi hem till henne så är jag där till ikväll, mys! Bloggar mer senare!


mysigt ♥


30 min styrka

Hela eftermiddagen typ har jag suttit och kollat på tv och bara tagit det lugnt nu när det väl är en dag som jag inte behöver plugga på. Bara 2 dagar kvar i skolan och sen blir det sportlov, gött! Hade nu tänkt att sätta på ett träningspass i 30 min med styrka och sen hoppa in i duschen. Imorgon följer jag förmodligen med Cornelia hem efter skolan men det är inte säkert. Det är ju alla ♥ dag imon och den vill man ju "fira" med bästavän. Nu ska jag sluta babbla och börja träna istället! 
har inga bilder för tillfället

I skolan

Har precis kommit tillbaka från maten nu och sitter i fönstret med Cornelia i klassrummet. Om ca en timme väntar so och sen blir det elevensval som jag inte ser fram emot ett dugg menmen.
Vi hörs i eftermiddag!


plugga, check!

Nu har jag pluggat i en och en halv timme inför nästa prov som är imorgon. Har sjukt mycket sånt nu tyvärr, menmen. Imorgon slutar jag skolan klockan 3 och sen blir det raka vägen hem och ta det lugnt hoppas jag. Tänkte snart gå och borsta tänderna och sen sova för just nu är jag sjukt trött. Men vi hörs imon, ♥
hittade en bild på mig och frida sen i sommras, ja.. det är vi de! 

I bussen

Sitter i bussen med Beda nu och väntar på att vi ska åka vidare ut mot Ikea. Det är vår lilla tradition att göra det innan träningen på tisdagar och käka. Just nu är jag väldigt hungrig så det ska bli gått med mat. Sista lektionen hade vi ett stort engelska prov men jag tror faktiskt det gick bra.


Lektion nästan!

Bara ett snabbt inlägg nu, börjar språkvalet nu!


håltimme!

Sitter i klassrummet nu med Cornelia bredvid mig. Vi har precis fått håltimme och nästa lektion börjar 20 över 10 så det är gött. Har inget att säga som vanligt men vi hörs! 
uppdaterar min iphone

svart-vit


plugga..

Denna dagen får gå åt till att plugga. Jag har jätte mycket till skolan nästa vecka, 2 prov, 2 inlämningar och sen nått mer tror jag som ska vara klart. Har inget att blogga om nu för det har inte hänt någonting denna helgen, jag har bara legat i soffan med täcket på mig och kollar på tv men sånna dagar behöver man också. Jag bloggar nog mer senare från mobilen men ni får ha det så bra sålänge! 
GE MIG SOMMAR!!!

47 dagar kvar..

Den 28 mars beger jag mig till en stor stad som ligger ca 2 timmer här ifrån med flyg. Det är inget varmt land utan mer samma klimat som här i sverige. Staden har många sevärdheter och coola utflyckter. Det spelas många musikaler där varje dag. Det är en timmes skillnad på tiden. Landet är känt för t.ex Big Ben, Madame Tussauds, det stora parisehjulet som heter LONDON eye. & självklart ska jag till LONDON!!! 




 

tråkig lördag

Sitter i sängen och gör ingenting. Kommer nog bli den tråkigaste lördagen på länge. Har inget bestämmt idag häller så jag får nog ta och underhålla mig själv framför tvn eller nått. Ikväll är det ju andra deltävlingen av melodifestivalen och det betyder att det bara är 2 veckor kvar till jag sitter där i arenan och kollar på det live. Sista deltävlingen som är i malmö kommer jag vara på och kolla. Det kommer bli super kul och spenande tycker jag men slut babblat om det nu. Senare idag kommer jag avslöja vad det var för resa jag fick när jag fyllde år... 
Nu ska jag sluta babbla om intressanta saker men vi hörs sen. 
en till snöbild


Mår inte jätte bra..

Ligger i soffan nu och har ont i magen. Vet inte vad det är men fick det så fort jag fick i mig lite mat.. Bloggar imorgon!


rubriker..

Hemkommen från skolan och nu sitter jag i min säng och äter muffins, hihi! 
Tänkte ta och sätta på en film nu och sen vila lite för jag är sjukt trött, har varit det hela dagen idag och vet inte varför.. Har typ inget att berätta för hela dagen har varit tråkig men ni får ha det så bra så hörs vi senare sen, kram! ♥

Självporträtt


Fotografi - Cornelia&Elina


Mina Iphoneskal


Feb. 07, 2013

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min bästavän år!


nya bilder #2


nya bilder #1


10 000 poäng

Hjälp mig att få ihop 10 000 poäng. Jag har blivit frågad om jag vill samla ihop 10 000 poäng och självklart vill jag det för det hjälper mig till en stor länk till mig blogg. För varje sidvisning får jag ett poäng och just nu ligger jag på runt 500, började för 3 dagar sen. Om ni skulle vilja hjälpa mig med detta skulle det vara jätte snällt, tack till alla som hjälper mig! ♥

Smurfar

Pappa grävde fram alla gamla smurfar från garaget. Dom har varit pappas och min farbrors sen när jag var ca 4 år fick jag alla dom och dom var en stor favorit. Vi har säkert upp mot en 50-60 stycken, har inte räknat dom men skulle gissa på det. Sen har vi massa tillbehör med hus och ute möbler, + en trädgård. 
 
 

fota hela dagen lång!

Skolan slutar vid 3 tiden och då sticket jag hem direkt och det kommer fotas mycket porträtt idag. Har ett fotoprojket i skolan så måste komma igång ordentligt med det och sen tycker jag att det behövs lite mya bilder att lägga ut här på bloggen. Känner att jag inte har några alls längre men det ska ja ändra på i eftermiddag. Nu ska jag sätta på en film och kolla med den sista timmen innan SO lektionen börjar. Vi hörs senare men bilder i inläggen också, KRAM! ♥
en gammal cambild..

Blä!

Har ingenting att göra i skolan nu för vi har lång rast så jag och Cornelia sitter o fönstret och kollar på folk typ, roligt liv..


Försenad födelsedagspresent


Ikea

Nu sitter jag i en soffa på Ikea med Beda bredvid mig. Vi har precis ätit och ska snart byta om för att sen sticka till träningen. Gör väl inte så mycket mer men ikväll ska jag visa min försenade försenade födelsedagspresent som jag fick av mamma igår.


plugga

Träning ikväll och nu står det plugga, plugga & plugga på schemat. Ett omprov i SO och sen ett engelska glosförhör. Bloggar mer imorgon då jag också ska visa en försenad present som jag fick idag av mamma. 
fin solnedgång

Håltimme


Presenter

Den sista bilden är en slags karta av nått slag på en resa jag fick i födelsedagspresent. Kan ni gissa vart jag ska åka? :)

BALDERS BILDER


snabb och liten uppdatering..

bloggar senare ikväll om hur dagen har varit.
ingen bild på pappas dator

Födelsedag

Har helt glömt bort att blogga idag men i alla fall så på förmiddagen idag blev jag firad hos pappa. Det kommer bilder sen på vad jag fick. Uppdateringen kommer inte bli den bästa i helgen för min dator har inget batteri och jag glömde laddaren hos mamma. Vi hörs! (Saknar min gose katt)


Hos Madde!

Nu har jag kommit hem till Madde och vi fixar oss lite. Skypar med några osv typ. Fixar oss och har det bäst. Bloggar sen!


BALDERS TODAY! :D


RSS 2.0