Valborg

Dag är det ju Valborg och majbrasan tänds. Orkade inte gå och kolla på nått sånt så jag och Ayla hade det mysigt hemma istället med massa tjockisfika och tvtittande! Just nu vill jag bara sova för jag är grymt trött så skulle kunna sova sittandes.


roligheter med aylis!

mobba inte den dåliga kvalitén!


Apr. 29, 2013

Efter skolan följde Ayla med mig till vårdcentralen för jag skulle ta blodprov och sen cyklade vi till byn en stund och om en timme ska jag träna! Vi hade gymnastikuppvisning igår och det gick faktiskt ganska bra! Ska försöka lägga upp videon när vi dansar hade jag tänkt, vi hörs!


köpen igår!


shopping

350kr fattigare men de varder värt för jag fick med mig ett par mörkblå jeans för 45kr från Gina, en ljusrosa kofta från NewYorker för 169kr & ett vitt linne med spets för 130kr på NewYorker också! Det var min shopping idag. Det kommer säkert bilder någon dag på kläderna!


Helsingborg

Glömde helt bort att blogga igår men åkte iaf hem till pappa och sov där till idag och nu sitter jag i bilen påväg till farmor och farfar i Helsingborg. När vi kommer fram ska vi först till väla och shoppa lite, hoppas verkligen att jag hittar ett par byxor för alla är typ sönder, hehe! Jag bloggar mer senare när jag har tid, kram!


onödigt jobb!

Mina såkallade Cup Cakes jag skulle baka idag gick inte alls bra. När dom var helt klara med den där grejen över och allt var det som sten eller en hårt pumpad boll så dom fick bo i soptunnan. 
När jag kom hem märkte jag att min syn förändrades hur snabbt som hällst. Asså jag kunde knappt inte se något, allt var suddigt, såg bara skulpturerna eller vad det heter. Så nu kommer jag få bo bakom mina glasögon ett tag. Hoppas vi kan fixa linser eller nått för det skulle bli så mycket bättre med det. 
saknar min moa enormt mycket ♥
 

helt själv i skolan!

Egentligen har vi idrott nu men jag ska utvecklingssamtal vid 9 så det var inte lönt att jag stack dit så nu sitter jag helt forever alone i skolan och väntar på att mamma ska komma så vi kan börja utvecklingssamtalet. Jag sitter och pluggar till ett SO prov som vi ska ha imorgon så hoppas nu att jag klarar det! 
Vi slutar skolan vid två och sen cyklar jag hem där jag hade tänkt baka Cup Cakes så det blir nog bilder på dom sen om dom blir bra, hahah! Det är första gången jag gör "riktiga" Cup Cakes. Men nu ska jag sluta babbla och fortsätta öva till SO provet! 
tråkig bild osv 

bilder!

som ni kanske ser har jag bytt header igen.. men är inte riktigt klar med alla bilder ännu men det kommer upp snart någon gång!

Gymnastik tävling - DM

Det kommer en film senare men här har ni 3 bilder från tävlingen! 
 

I skolan

Jag hade ingen ork till att blogga igår tyvärr men idag kommer det massa bilder från tävlingen i söndags. Nu är jag iallafall i skolan och väntar att vår första lektion ska börja som jag inte har en aning om vad det är, hehe. Ikväll blir det träning igen och det är sista innan uppvisningen. Har inte mycket mer att säga nu men bloggar senare också! 
min finaste
 
 

DM

Vi kom till Växjö för typ en halvtimme sen och dagen kommer jag spendera i en plaststol med godispåsen i handen. Första laget har sin förträning nu. Kommer nog ett till inlägg under dagen, kram!

ÄLSKAR VÄDRET!

Jag har inte kunnat blogga idag för min blogg.se app på mobilen har inte fungerat och jag har inte haft tillgång till dator häller. Men iallafall så har jag varit hos mormor hela dagen och där har jag citronblekt mitt hår & det är faktiskt lite ljusare nu än innan så det var bra. Jag vill ju bli blond igen som är min naturliga hårfärg, hehe! 
Om en och en halv timme kommer några kompisar hit som ska äta här ikv och ha det mys. Imorgon ställer jag klockan på typ 6 för vid kvart över 7 ska hela gymnastiklaget samlas och åka vidare till Växjö där vi ska tävla i DM. Kommer bli grym & hoppas på att vi får med oss guldet hem! 

Be weird. Be random. Be who you are with you bestfriend.


helg

Efter skolan stack jag och Ayla till maxi där vi köpte citroner för imorgon ska jah citronbleka mitt hår så vi får se hur resultatet blir, hehe! Nu sitter jag i alla fall i min säng och kollar på Gossip Girl som vanligt. Har inte något mer att säga men vi hörs senare eller imorgon!


TORSDAG

Dagen idag var som alla andra torsdagar, slutade vid 2 och sen cyklade jag hem. Nu sitter och redigerar lite bilder på datorn som kommer upp någon gång här på bloggen. Som ni kanske har märkt blir det mycket mobilbloggning nu för tiden men jag hinner inte blogga från datorn så ofta. Har inte så mycket mer att säga nu men vi hörs senare. 

smilla


flowers


hatar rubriker

Har precis kommit tillbaka från idrotten och nu väntar vi på NO lektion. Sitter i klassrummet mer Nellie och Tilda så det gör ju allt roligare!


kortare hår

Mamma klippte mitt hår innan idag och nu känns det jätte kort! Jag som vill ha långt hår, haha!


älskar vädret!

Satt ute på balkongen innan när jag kom hem från skolan, älskar vårvädret som äntligen har kommit nu!


finns även på

INSTAGRAM: elinajohannsson
SNAPCHAT: elinajohannsson
TWITTER: elinajohannsson


Ben & Jerry´s

Första gången i hela mitt liv har jag nu ätit en Ben & Jerry´s och jag fattar inte varför jag inte köpt det tidigare för det var suuuuuper gott! 

In tha skola

Har precis ätit lunch och nu sitter jag i klassrummet och väntar på att nästa lektion ska börja. Efter skolan möter jag upp Beda och sen drar vi till byn och efter det hem och sedan till träningen, hejsvejs


måndags mys

Detta får göra min måndagskväll till den bästa! Jag haft en super mysig studiedag & imorgon är det skola igen + sista träningen innan tävling!


babbel

saknar sommaren
Vaknade för typ 1 timme sen och har inte gjort någonting. Vid 12 tiden möter jag upp Ayla och sen drar vi och äter. Vid 5 har jag träning och detär näst sista träningen innan tävlingen som är på söndag. Det ska bli sjukt kul att få tävla igen, hehe! Har inte mer att säga nu men bloggar senare, hejsvejs! 
 

kalas för finaste morfar


DOM BÄSTA I VÄRLDEN ❤


grym kväll/natt

Vaknade för typ 20 min sen och ligger fortfarande i sängen fast vi måste gå upp nu för om en timme för då ska vi och kolla på teatrar som hålls idag och sen följer jag med Ayla och kollar imorgon också! Balders igår var grymt, lite segt i början och inte den bästa musiken men sen dom 2 sista timmarna blev det bäst! 

leverans

 
Idag fick jag hem mina saker som jag beställde i onsdags. 2 nya skal till min mobil och ett par nya hörlurar för mina gick sönder i början av vecka. 
 
Ayla är hemma hos mig nu så vi taggar balders till 1000. Ska bli super kul! :D 

HJÄLP

 

grymmast


ny header

Som ni kanske ser så har jag gjort en ny header. Känner nästan aldrig att jag bli riktigt nöjd med mina headers så jag gör nya ganska ofta. Skolan idag var som en helt vanlig torsdag, hehe! 
Imorgon är det balders och jag är sjukt taggad inför det. Måste ringa Ayla snart och säga vad hon ska ha med sig hit för hon ska sova här efter också. Bloggar mer senare sen, hejsvejs! 

Gossip Girl

Sitter hemma i sängen och kollar på Gossip girl, typ bästa serien jag sett! Efter det ska jag testa balderskläder och sen bara mysa! Bloggandet är inte på topp nu men det är mycket i skolan som måste bli klart innan omdömena kommer ut och jag måste bestämma mig för Konfirmationen, om jag ska eller inte. Är så himla osäker!


skolan

förlåt att jag inte bloggade igår men orkade verkligen inte. hände en del på träningen igår och även hemma sen på kvällen. men nu måste jag skynda mig till skolan!


love


halojjj

Städat mitt rum, möblerat om (igen.. ) och varit iväg en sväng med mamma. Det är de jag har hunnit med idag. Fixat klart allt i mitt rum nu också så jag trivs så mycket bättre. Tänkte att jag skulle hoppa in i duschen nu och sen mysa framför ett avsnitt av gossip girl. 
 

Söndag

Är hos morfar nu och har precis ätit, när jag kommer hem ska jag fortsätta städa mitt rum och fixa klart det sista för jag har möblerat om och tagit bort att rosa i rummet så nu ska jag bara ha vitt och några bruna kuddar. Jag bloggar mer senare!


MITT HJÄRTA ♥


Cup song with Ayla


you are my color picture

 

i skola

Sitter i skolan nu och har precis övat till ett SO läxförhör som vi ska ha nästa lektion. 
hejsvejs! 

Big Ben


Tryck F5

Nu har den nya designen kommit upp! 
Vad tycker ni om den? 

vår väder

När jag gick till skolan idag var det varmt, solen lyste, skinnjackan kunde vara öppen och all snö är äntligen borta. Det kallar jag för vår! Men nu är jag hemma och kollar på tv medan jag fixar en ny bloggdesign. Hoppas den kommer upp idag annars blir det någon annan dag i veckan. Bloggar mer senare och då kommer ni få se ett inlägg med bilder på Big Ben! 

London eye


Converse


Victoria´s Secret

 

redigering

Sitter och redigerar massa bilder från London nu så det kan komma upp på bloggen snart. Över 750 bilder tagna på några dagar så det blir än del att rensa. Har inte hänt så mycket idag, träning bara typ! 
Vi hörs! ingen bild
 

Sverige

Nu sitter jag på tåget påväg hem från Köpenhamn. Vet inte riktigt var vi är nu men tror vi är hemma om en timme eller nått sånt. Nu o veckan tänkte jag fixa massa roliga inlägg om London så ni får se min resa i bilder här på bloggen. Bloggar mer imorgon när jag har tid.


Påväg hem!

Nu gissar jag på att jag sitter på flyget påväg hem till sverige igen. Vet inte riktigt när jag är hemma så jag kan blogga men jag gör det så fort jag får möjlighet. Vi hörs senare! ♥
 

RSS 2.0